Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuinoverkapping Oisterwijk

Tuinoverkapping Oisterwijk

Moderne tuinoverkapping maken in Oisterwijk

Wanneer u tijdens mooie dagen een sfeervolle, beschutte plek in de tuin zou wensen en/of ook bij slechtere weersomstandigheden van uw tuin en de natuur wilt genieten, dan is een overkapping een goed idee. Bij dit project mochten wij voor onze cliënten in Oisterwijk een strakke overkapping voor het eetgedeelte, een plek voor de barbecue, een moderne tuinafscheiding en voldoende bergruimte realiseren.

Bij al onze tuinontwerpen gaan wij uit van de ideeën en wensen van de opdrachtgevers en maken we aan de hand hiervan een eerste ontwerp. Wij bieden natuurlijk ook advies en doen voorstellen. Er is veel mogelijk; ons team bestaat uit experts op alle gebieden van tuinaanleg, zoals het op de juiste wijze plaatsen van natuurstenentegels en steenstrips, het maken van diverse soorten houtconstructies, professioneel metsel- en tegelwerk, het aanleggen van waterornamenten en vijvers en het installeren van elektra en verlichting. Daarnaast beschikken wij ook over allerhande materieel om bijvoorbeeld uw oude tuin te ontruimen, zoals het rooien van grote bomen met een hoogwerker en het wegfrezen van boomstronken. Er wordt met veel respect omgegaan met de omgeving en alle materialen worden netjes en milieuvriendelijk afgevoerd en eventueel verder verwerkt.

  

Voor dit project in Oisterwijk is gekozen voor een luxe overkapping met een hardhouten balkenplafond en een afwerking van het dak met dakleer en een strakke, zinken rand. Het geheel is uiteraard op bouwkundig correcte wijze geplaatst, waardoor de overkapping en het dak jarenlang goed zijn beschermd tegen alle weersinvloeden.

  

Voor de binnenkant van de overkapping is aan twee zijden gekozen voor een strakke wandafwerking van verticaal geplaatste, hardhouten latten en een muur met prachtige, robuuste steenstrips die doorloopt in de tuin als tuinafscheiding; een ware eyecatcher!

    

Uiteraard is er ook bij dit ontwerp aan een goede, degelijke vloer gedacht en is de keuze gevallen op keramische tegels. Deze tegels zijn ook doorgelegd in de tuin hetgeen niet alleen heel praktisch is, maar ook voor een modern en rustig geheel zorgt. Het correct plaatsen van deze prachtige tegels vereist vakmanschap, zodat deze vloer prachtig zal blijven en u er jarenlang veel plezier van zult hebben.

Natuurlijk mag bij zo’n mooie aanvulling voor uw tuin een goed verlichtingsplan niet ontbreken. Juiste verlichting is niet alleen praktisch, maar verhoogt ook de sfeer in uw tuin. In deze tuinoverkapping, is gekozen voor stijlvolle, moderne wandverlichting in de vorm van zogenaamde downlighters Deze lampen zijn zowel in de hardhouten wanden als in de muur van steenstrips geïnstalleerd.

Een goede opbergruimte als onderdeel van de overkapping was ook één van de wensen van onze opdrachtgevers. Voor een luxe en moderne uitstraling hebben we hier gekozen om de wandafwerking van hardhouten verticale latten door te laten lopen. De plek van de deur van de opslagruimte is naadloos weggewerkt in dit ontwerp om zo te zorgen voor een strak geheel.

De combinatie van natuurlijke materialen, zoals het natuursteen en hout, alsmede de strakke lijnen en de hardhouten overkapping maken deze moderne tuin tot een waar wellness-oord waar gedurende het gehele jaar in alle rust genoten kan worden van alles wat de natuur te bieden heeft. Wij hopen dat onze opdrachtgevers veel plezier zullen beleven aan hun nieuwe tuinoverkapping.

Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u ook interesse in zo'n mooie wellness-tuin? Of zou u graag één van de onderdelen ook in uw tuin zien? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze contactgegevens treft u onderaan deze pagina aan. In het menu aan de rechterzijde van deze pagina kunt u eventueel ook aangeven dat u graag door ons wilt worden teruggebeld.

Foto's

Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Recensie:
'net werk afgeleverd en netjes tijdens het werk - een fijn hoveniersbedrijf'

met vriendelijke groet,

Kees
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze idee├źn en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin) Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel. Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag Annemarie en Nonny

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: