Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin Bestrating » Het leggen van sierbestrating

Sierbestrating

Hoe leg je sierbestrating, tegels en klinkers?

Hoe leg je sierbestrating aan?

Het leggen van sierbestrating is specialistisch werk. Voor een mooi, egaal resultaat kunt u het beste een hoveniersbedrijf inschakelen, zoals A. van Spelde hoveniers.  

Sierbestrating

Onze werkzaamheden bestaan uit het uitgraven van het zandbed <curnet> minimaal 20/25 cm diep.

Vervolgens hanteren wij de volgende richtlijnen:

- Het vullen van het curnet met 10 of 15 cm gebroken puin.

- Dit vervolgens goed aantrillen met de trilplaat.

Als u kiest voor betonproducten vullen wij het laatste stuk op met straatzand.

Hierna wordt het straatzand vlak gemaakt met een waterpas en kunnen de tegels of stenen erin worden gelegd.

Natuursteen

Het leggen van natuursteen behoeft gezien de eigenschappen van dit product specialistische aanleg. Natuursteen leggen wij op fijnsplit dat door de betonmolen wordt vermengd met kalkvrijcement.

  

De natuurstenen tegels branden wij met speciale lijm vast aan het split, zodat de tegels niet los komen.

Het invoegen van de bestrating gebeurt met proxizand; hier komt namelijk veel minder onkruid doorheen. Er dient echter wel met een vaste ondergrond te worden gewerkt, anders is het niet mogelijk om proxizand te gebruiken.

Zie de foto voor voorbeelden, of u kunt mij ook altijd een mailtje sturen via info@avanspeldehoveniers.nl voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Antoon van Spelde

 

 

 

Foto's

uitgraven curnet Zandbed. afvoeren van zwarte grond uit de achtertuin aanleggen van een achtertuin in breda opvullen curnet met gebroken puin of zand. tuin aanleggen in breda hovenier vlakmaken of vlieen van de ondergrond, tuinaanleggen in breda door a van spelde hovenier opvullen van het zandbed met zand of gebroken puin zetten opsluitbanden, tuin aanleggen in breda het leggen van natuursteen op een gebroken puin bed, de ondergrond is gebrokenpuin met daar boven op split 2/6 voor een goede afwatering. tuin aan leggen breda hovenier invoegen van de tegels met proxizand tuin aanleggen breda hovenier split 2/6 dit split geeft een goede afwatering, als u dit split gebruikt heeft u minder last van optrekkend vocht. tuin aanleggen breda hovenier het leggen van natuusteen in de achtertuin in breda door a van spelde hoveniers invoegen van natuursteen tegels, invoegen met proxizand, het aanleggen van een achtertuin in breda hovenier
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Pelkmans 9 maanden actief op Marktplaats | Geplaatst op 02-09-2011 Rooien boom in Tilburg Via marktplaats in contact gekomen met Antoon. Ze hebben prima werkt geleverd wat betreft het rooien van 2 flinke boom in de achtertuin. Binnen no time waren de bomen verwijderd en alles weer netjes opgeruimd. Prima service en een zeer schappelijke prijs. Zeker 'n aanbeveling! Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: