Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers

Vijvers

Strakke vijver, zwemvijver of natuurlijke vijver

Een mooie heldere vijver, een vak apart.
Aangezien wij door de jaren heen tal van vijvers en waterpartijen aangelegd hebben, kunnen wij u professioneel advies geven. Zo verzorgen wij zowel de aanleg, het onderhoud als het biologisch evenwicht van uw vijver.

Aanleg
Aan de hand van uw wensen maken we in overleg een tekening van uw vijver. Rond, vierkant of ovaal met waterval, fontein of verlichting, gemetselde muren of natuurlijk begroeiing. Dit zijn slechts enkele opties want er is werkelijk van alles mogelijk. Of wat dacht u van een zwemvijver?

Onderhoud en biologisch evenwicht
Is uw vijver veranderd in een groene soep? Geen probleem, wij kunnen u helpen! Door middel van deskundig advies en de juiste middelen brengen wij uw vijver weer in een biologisch evenwicht. Zodra het evenwicht is hersteld, heeft u weer een schone en heldere vijver waar u volop van kunt genieten.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, kunt u hier klikken.

Foto's

strakke vijver aanlegen Eindhoven in de vijver lijken de stapstenen te zweven. er onder ligt een fundering van beton en de poeren zijn opgemetseld van 60*40 tegels gebruik strakke moderne voortuin met rvs water element betontegels 100*100*14 en 200*100*14 antrasiet strakke tuin met grind en split strakke vijver vijver afmeting 22x8 meter met vlonders betontegels split beplanting modern rust ruimte betaalbaar vught oisterwijk waalre eindhoven best strakke vijver met waterlie watermuur met rvs element heldere vijver betaalbaar offerte op maat hovenier strakke tuin met grind wonen aan het water het is mogelijk gemaakt door a van spelde hovenier heldere vijver met fontijnkruid krabbescheer waterplanten modern strakke tuin met grind en split strakke waterspiegel <vijver> met grind bamboes grassen hardsteen pandag dark graniet basalt geborsteld gebrand 40*80 80*80 30*60 40*40 50*50 strakke vijverbak modern tuinontwerp rust en ruimte tuinontwerp de blaak reeshof rvs waterelement met op de voorgrond split. heldere vijver waterllie heeft u een kikkerprobleem wij weten het antwoord op om  geen kikkers in de vijver te hebben vijver met watermuur van natuursteen maaskeien op de achtergrond bamboe begrends met wortelbegrenzer watertuin met japanse lantaren op de voorgrond een notenfagus betonsteen 20*30*6 antrasiet als grondkering en waterval hovenier tilburg helder vijver met goudwindes gemaakt van epdm natuurlijke over met tuinturf en gazon tuinontwerp en tuinadvies op maat vijver met moerasgedeeltes hier opde foto gele lissen snoekkruid en dotterbloem van uit de woon kamer meteen zicht op de vijver niervormige vijver met watermuur tuinafmeting 60x15
Werkzaamheden:
Vijveraanleg
Deel deze pagina:
Project: vijver opmetslen in vught
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Een droomtuin. Doordat onze achterburen hun tuin wilden veranderen, waarbij een boom in onze tuin in de weg stond en gerooid moest worden, viel ons op dat onze tuin eigenlijk wel heel gedateerd was. Eigenlijk wilden we best wat meer ruimte, meer zitmogelijkheden, minder afhankelijkheid van de weersomstandigheden, minder onderhoud en een eigentijdse moderne tuin. Na een tijdje Google-en en ideeën verzamelen zijn we op zoek gegaan naar een hoveniersbedrijf dat ervaren was in het leggen van terrassen, die zoals in Duitsland, niet op zand werden gelegd maar op een goed geprepareerde ondergrond. Het bedrijf van Antoon kwam als eerste boven drijven. Het contact was snel gelegd en Antoon was binnen een mum van tijd ter plekke. Na een inventarisatie van wensen, het opmeten en een uiteindelijk plan met offerte konden wij snel een beslissing nemen. Het contact voelde zo goed dat we geen behoefte meer hadden om verder om ons heen te kijken. Begin Maart begonnen de werkzaamheden. De snelheid en de vakkundigheid, maar ook de vrolijkheid van het team (Huck, Chris, Jo en Yoeri en niet te vergeten Antoons vader die de elektriciteit voor zijn rekening nam) maakten indruk. Goed overleg en advies en een goede kijk van Antoon op het totaalplan maakten van de drie weken een geweldige tijd. Wij zijn super tevreden met het uiteindelijk resultaat, de kwaliteit en degelijkheid, en kunnen haast niet wachten op het mooie voorjaarsweer. Wij gaan ervan genieten dankzij Antoon en zijn team! Wij kunnen A van Spelde Hoveniers van harte aanbevelen! Tamara en Henny, Waalre 31 maart 2016

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: