Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers

Vijvers

Strakke vijver, zwemvijver of natuurlijke vijver

Een mooie heldere vijver, een vak apart.
Aangezien wij door de jaren heen tal van vijvers en waterpartijen aangelegd hebben, kunnen wij u professioneel advies geven. Zo verzorgen wij zowel de aanleg, het onderhoud als het biologisch evenwicht van uw vijver.

Aanleg
Aan de hand van uw wensen maken we in overleg een tekening van uw vijver. Rond, vierkant of ovaal met waterval, fontein of verlichting, gemetselde muren of natuurlijk begroeiing. Dit zijn slechts enkele opties want er is werkelijk van alles mogelijk. Of wat dacht u van een zwemvijver?

Onderhoud en biologisch evenwicht
Is uw vijver veranderd in een groene soep? Geen probleem, wij kunnen u helpen! Door middel van deskundig advies en de juiste middelen brengen wij uw vijver weer in een biologisch evenwicht. Zodra het evenwicht is hersteld, heeft u weer een schone en heldere vijver waar u volop van kunt genieten.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, kunt u hier klikken.

Foto's

strakke vijver aanlegen Eindhoven in de vijver lijken de stapstenen te zweven. er onder ligt een fundering van beton en de poeren zijn opgemetseld van 60*40 tegels gebruik strakke moderne voortuin met rvs water element betontegels 100*100*14 en 200*100*14 antrasiet strakke tuin met grind en split strakke vijver vijver afmeting 22x8 meter met vlonders betontegels split beplanting modern rust ruimte betaalbaar vught oisterwijk waalre eindhoven best strakke vijver met waterlie watermuur met rvs element heldere vijver betaalbaar offerte op maat hovenier strakke tuin met grind wonen aan het water het is mogelijk gemaakt door a van spelde hovenier heldere vijver met fontijnkruid krabbescheer waterplanten modern strakke tuin met grind en split strakke waterspiegel <vijver> met grind bamboes grassen hardsteen pandag dark graniet basalt geborsteld gebrand 40*80 80*80 30*60 40*40 50*50 strakke vijverbak modern tuinontwerp rust en ruimte tuinontwerp de blaak reeshof rvs waterelement met op de voorgrond split. heldere vijver waterllie heeft u een kikkerprobleem wij weten het antwoord op om  geen kikkers in de vijver te hebben vijver met watermuur van natuursteen maaskeien op de achtergrond bamboe begrends met wortelbegrenzer watertuin met japanse lantaren op de voorgrond een notenfagus betonsteen 20*30*6 antrasiet als grondkering en waterval hovenier tilburg helder vijver met goudwindes gemaakt van epdm natuurlijke over met tuinturf en gazon tuinontwerp en tuinadvies op maat vijver met moerasgedeeltes hier opde foto gele lissen snoekkruid en dotterbloem van uit de woon kamer meteen zicht op de vijver niervormige vijver met watermuur tuinafmeting 60x15
Werkzaamheden:
Vijveraanleg
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

We liepen al langer rond met het idee om de achtertuin eens op te laten knappen. Na wat rondkijken op internet kwamen we bij Antoon van Spelde uit. Na ons telefonisch contact kwam hij dezelfde avond al langs om onze wensen te inventariseren. We wilden in ieder geval een overkapping met daarin een open haard, hoge bloembakken en mogelijk ook keramische tegels. Op basis van deze wensen heeft Antoon een heel mooi ontwerp, met verrassende elementen gemaakt, compleet met een beschrijving van de te gebruiken materialen. Een paar weken na ons akkoord werd er gestart met het grote tuinproject. Het leuke en vriendelijke team heeft bijna 6 weken hard gewerkt en er een geweldig mooie tuin van gemaakt. Alles was bespreekbaar en als we ergens aanpassingen wilden was dat geen enkel probleem. Wij gaan een mooie zomer tegemoet in onze nieuwe tuin

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: