Gebakken klinkers

Gebakken klinkers voor de tuin zoals waalformaat dikformaat of keiformaat

 

 

Gebakken klinkers

 

Gebakken klinkers heb je in veel verschillende kleuren.

Het voordeel van gebakken materialen is, dat ze met de jaren mooier worden.

Gebakken klinkers verkleuren nauwelijks zoals beton.

Gebakken klinkers zijn in diverse maten verkrijgbaar 

Zoals waaltjes 20x5x8

dikformaten  20x7x8

keiformaat  20x10x8

of linge formaat. 25x8x10 circa

Gebakken klikkers heb je ook in diverse hoogtes voor terras en paden is 5 cm voldoende voor een oprit raden wij altijd 8 cm aan.

Gebakken klinkkers  verwerken wij veel in de tuin en hier door leeft de tuin meer als beton.

Wat kosten gebakken klinkkers per m2

HEt begint bij € 20 euro tot wel € 50 per m2 vaak hoe donker de kleur hoe duurder de prijs wordt.

Vaak kun je ook gebruikte stenen kopen deze zijn prima in orde en vaak betaalbare dan nieuwe stenen. 

B keus gebakken klinkkers zijn ook prima in deze steent is vaak iets niet 100% kleine scheurtjes of kleur afwijking, door deze producten te gebruiken kun je vaak voordelig uit zijn met  het aanleggen van gebakken bestrating of terras.

voor vragen kunt u mij altijd een mailtje sturen  info@avanspeldehoveniers.nl    

Foto's

Gebakken klinkers, waalformaat. De gebakken klinkers zijn 20x5x8 gemeleerd in diverse tinten Gebakken klinkers voor een oprit. Deze voortuin ligt in de wijk de blaak <Tilburg> Gebakken klinkers paars dikformaat.. De klinkers liggen in visgraatverband. De gebakken klinkers gecombineerd met schellevis tegels 40x100x5 antrasiet Gebakken keiformaten Halfsteen verband. gebakken keiformaten zijn zeer geschikt voor de oprit.  Gebakken klinkers waalformaat gecombineerd met betontegels 60x60x4 antrasiet Gebakken dikformaten in combinatie met schellevis tegels 100x100x5 deze achtertuin ligt in breda Gebakken keiformaten paars, gecombineerd met schellevis tegels 80x80x5 Deze oprit ligt in Tilburg wijk de Blaak Gebakken keiformaten gecombineerd met betontegels 30x30x4 sierterras aanleggen in een achtertuin in Tilburg Gebakken klinkers dikformaat bezande klinkers, de klinkers liggen op zand in een tuin in Waspik Gebakken klinkers het leggen van gebakken klinkers op een oprit deze stenen zijn 8.5 cm hoog en dus geschikt voor de oprit. het verband wat u ziet heet ellenboogverband
Deel deze pagina:
Project: voortuin met turks marmer basalt split taxus en vaste planten
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

We hadden een forse ceder in onze achtertuin staan die gerooid moest worden omdat hij gevaar opleverde voor de omgeving. Ik heb diverse offertes aangevraagd, maar de reactie van Antoon van Spelde sprong er zonder meer uit: hij belde me direct op, stelde de juiste vragen om zich goed op de hoogte te stellen van de situatie en stuurde diezelfde dag nog een heldere en goed gespecificeerde offerte. Dat gaf vertrouwen. In zijn calculatie was hij ervan uitgegaan dat hij verschillende werkzaamheden in de regio zou kunnen combineren (waardoor de prijs heel redelijk was) maar uiteindelijk kwam hij, omdat er spoed bij was, speciaal voor deze opdracht helemaal vanuit Udenhout naar Weert, weliswaar zonder hoogwerker maar wel met een soort van alpinistenuitrusting. De werkzaamheden werden rustig maar toch heel vlot uitgevoerd en het zag er in mijn ogen allemaal heel veilig en professioneel uit. En best wel spectaculair. Een genot om naar te kijken. Daarbij was het ook nog eens een leuk en gezellig team waarbij Antoon, soms hoog vanuit de boom, de touwtjes letterlijk en figuurlijk strak in handen hield. Tak voor tak verdween en na een uurtje of 5 was de boom weg. Vervolgens werd de stronk nog weggefreesd en het daardoor ontstane gat werd opgevuld met tuinaarde. Na afloop werd alles keurig afgevoerd en opgeruimd. Kortom: perfect!

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: