Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin Bestrating » Keramische buitentegels leggen

Keramische buitentegels leggen

Leggen van keramische tegels voor buiten

Keramische tuintegels buiten leggen.

 

Het leggen van gebakken tegels in een laag split 2/6mm

Keramische buitentegels 60x60x2 leggen in Vught

Het leggen van keramische tuintegels.

Deze methode kan alleen plaatsvinden bij een draagkrachtige ondergrond zoals klei en zand. Wilt u ook genieten van een mooi terras zorg dan voor een goede ondervloer, zodat door weersomstandigheden de minste kans bestaat om het terras te beschadigen.

 

 

 

Wij leggen gebakken tegels op een fundatie van 15 cm gebroken puin zonder nul fractie voor een goed doorlatende structuur, dit wordt goed aangetrild. Over de gebroken puin verwerken wij een betonnetje om het schuren tegen te gaan. Over het gebroken puin storten wij een cementdekvloer van circa 5/7 cm dik, nu de netten en de de cementdekvloer klaar zijn , kunnen de tegels er in geklopt worden.

Wanneer de cementdekvloer gereed is kunnen  de tegels er op vast gelijmd worden met speciale buitenlijm <branden>. Het leggen van de tegels gebeurd met een rubberen hamer en draad. Als de tegels vastliggen en de lijm is opgedroogd kunnen de terrastegels afgevoegd worden met een voeg die geen waterdoorlaat, zodat er geen vocht onder de tegels kan komen, hierdoor vriezen de tegels minder snel los. Want vocht is de groote boosdoender die vorst schade veroozaakt.  Daarom leggen wij de tegels op een draineerde ondergrond. De meeste steenhandelaars advieseren om het om zand te leggen. Waarom omdat deze methode stukken goedkoper is maar geen lange levensduur heeft. Wij leggen dus geen keramische buitentegels op zand omdat dit gewoon weg niet kan. Legt u  de tegels binnen in de woonkamer ook op zand ? nee toch...  Buiten staat er altijd het weer op. zoals regen, groote temperatuurverschillen zoals met de zomerse dag als er vol de zon op staat kan het makkelijk 50 graden worden. of wanneer het echt winter is zoals -20 moet het terras er ook tegen kunnen.

 

 

Ook benieuwd wat het aanleggen van keramische buitentegels kost. dan kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. of bel direct met 0650483765 of wij zijn de specialist in keramische tegels leggen. direct mail info@avanspeldehoveniers.nl

voorbeelden

   

Foto's

Het Leggen van keramische buitentegels in Vught op een  cementdekvloer tegelafmeting 60x60x1 of 60x60x2 Het leggen van een cementdekvloer op het gebroken puin met er in een betonnetje Het leggen van keramsche tegels voor buiten in Vught Het lijmen van gebakken tegels op een cementdekvloer voor buiten Invoegen van een keramsche tegelvloer voor buiten met een afmeting van 60x60x1  tegels kunnen ook 60x60x2 dik zijn Gebakken tegels voor buiten Aantrillen van gebroken puin zonder nul fractie, omdat er geen nul fractie meer in zit kan het ventuele vocht uit de vloer lopen Keramische tegels leggen buiten, welk legadvies keramische tegels leggen, welke ondergrond moet ik gebruiken keramsche tegels voor binnen en buiten Tilburg keramischte tegeles vakkundig leggen.Breda terrastegels van keramische buitentegels in diverse maten
Project
Leginstructie keramische tuintegels
Bron:
Fam Geene Vught
Deel deze pagina:
Project: Keramisch tegel mirage noir beige
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Jos Habets Antoon heeft bij ons in augustus 2018 de tuin, 525 m2 bestrating en 250 m2 terrassen aangelegd, inclusief beregeningsinstallatie. Alles is heel professioneel aangelegd volgens de regelen der kunst. Recent hebben we hem daarom nog een mooie overkapping laten aanleggen achter het zwembad. Ook deze overkapping is weer met de beste materialen heel professioneel neergezet. Als je een tuin, bestrating, terras of overkapping zoekt waar je lang veel plezier van hebt raad ik Antoon aan. Wij zijn heel tevreden met zijn werk.

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: