Home » Aanleggen van tuinen » Tuin huizen tuin prieelen tuinafscheidingen tuin schuttingen

Bouwkundige werken

Naast de aanleg van tuinen en het onderhoud ervan heeft hoveniersbedrijf A.v. Spelde de beschikking over een vakkundig metselaar, hierdoor is het mogelijk de meest uiteenlopende bouwwerken in en om uw tuin te realiseren.


Tuinmuren met of zonder hout, poeren en kolommen naast uw oprit en het hangen van poorten zijn enkele voorbeelden hiervan.


Metselen van putten, siermuren en de aanleg van keermuren waardoor er een prachtig hoogteverschil in uw tuin ontstaat zijn andere opties.


Als u zelf ideeën hebt zijn die natuurlijk altijd bespreekbaar en te realiseren.

Foto's

poortpinanten fundering 80*80*40 met bouwnetten 15*15*5mm met betonnen afdekplaat met waterhol tegen drup van regenwater overkapping van hardhout afmeting 8 lengte en 300 breed de palen zijn van 12*12 bangkiri de rest van de overkapping is ook uitgevoerd in hardhout dakbedekking van pvc folie met 20 jaar garantie plaatsen balklaag voor een overkapping tuinoverkapping in Tilburg Oisterwijk Waarle Breda Vught Moergestel afwerken tuinoverkapping in Loon op Zand  Eindhoven Waalwijk Dongen Goirle Best Berkel Enschot tuinmuur hoogte 180 cm lengte 350 cm in strakke tuin met grind in de wijk de blaak tilburg vught eindhoven oisterwijk modern tuinmuren met metselstenen 150*150*40 en 600*150*40 in strakke tuin met grind moderne hardsteen tegel formaat 40*60 met weelderige beplanting strakke tuin met grind moderne tuin strak ontwerp ontwerpen offerte op maat hovenier offerte tuinmuur met rvs waterval strakke moderne tuin gebouwd met metselstenen de muur is geschilderd antrasiet strakke vijver met randafwerking in de vijver muurtjes langs de zijkant een zwevende vlonder en betontegels 200*100 met facet tilburg hardhouten vlonder met igelsysteem geen schroeven in het zicht tuinontwerp strak en modern grind tuin hovenier tuinmuur met rvs waterval tuinmuur lengte 600x 80 betontegels 100*100*14 op de voorgrond tegels 200*100 strakke tuin met grind en split waterval watermuur met maaskeien rvs goot met ribbelslang zwart en aose pomp natulis 3500 liter tuinontwerp tilburg wijk de blaak vught oisterwijk berkel enschot betonmuur met rvs waterelement strak modern de  betonmuur heeft een afmeting van 100h*40b*200l  met rvs waterbak en slangen slangenklemmen en waterpompje betonmuur met schellevis tegels 50*100*6 antrasiet strakke modern tuin aangelegd door a van spelde hovenier tuinafmeting 8*12 tuinmuurtjes rond hoogte 50 cm van gebakken klinkers in ronde tuin het straatwerk is gelegd in visgraadverband met lavendel en witte anemoon
Recensie:
Armand (neem contact op) 1½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 25-04-2011 Gehel tuin in Waalwijk Wij hebben onze tuin van 112 m2 geheel leeg laten ruimen en opnieuw laten aanleggen. Alles was binnen een week gebeurd en zeer netjes! We hebben terras, borders, gazon, pergola etc aan laten leggen en alles is geheel naar wens geworden! Het zijn heel nette werknemers, van alle markten thuis, en Antoon van Spelde komt zijn afspraken na en denkt ook mee. Onze tegelleverancier kwam een dag te laat met de bilzen maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan maar een oplossing voor bedacht. En ook in deze economische tijden is de prijs niet onbelangrijk. Wij hebben 3 offertes laten maken en A. van Spelde was het goedkoopst en als men dan ook nog deze kwaliteit levert is dat een AANBEVELER voor iedereen! Wij hebben ons Paasweekend al heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe tuin.
Positief beoordeeld
Deel deze pagina:
Project: aanleggen van een tuin in Berkel Enschot
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Na het verstrijken van jaren met gebrek aan groene vingers en na de verbouwing van ons huis, was onze tuin aan een totale make-over toe. De vraag naar een onderhoudsarme en moderne tuin als verlengstuk van ons huis werd samen met de kennis en ideeën van Antoon uitgewerkt tot iets bijzonders, waar we in eerste instantie wel even over na moesten denken. Vooral het idee van een vijver van nogal behoorlijke omvang had wat tijd nodig om te bezinken, maar het gevoel van wonen aan het water sprak ons wel aan. Antoon faciliteerde ons met het maken van de keuze door ons in contact te brengen met een andere vijverbezitter die ons vol trots en met volle tevredenheid in zijn tuin rondleidde. Uiteindelijk vergde het nog wat creativiteit om ook het kostenplaatje binnen budget te krijgen zonder aan het ontwerp afbreuk te doen en kon aanvang genomen worden met de werkzaamheden. Na aanvang van het project kwamen van onze zijde toch nog wat aanvullende ideeën die door Antoon met de nodige flexibiliteit ingepast werden door snelle en heldere kostenramingen. Met name de omslag van een gewone vijver naar een zwemvijver had een behoorlijke impact. Het team ging professioneel en netjes te werk en moesten weer en wind doorstaan tijdens de werkzaamheden. De extra aandacht en verzorging door de vrouw des huizes werden dan ook door het team zeer gewaardeerd en dankbaar in ontvangst genomen waardoor de motivatie om er iets heel moois van te maken op hoog niveau bleef. Toch kon niet voorkomen worden dat de overvloedige regenval tot enige vertraging in het totale project leidde, maar het eindresultaat is belangrijker dan een paar weken ongemak. En het eindresultaat mag er wezen! we zijn heel tevreden over het eindresultaat, het team en de no-surprise werkwijze van Antoon. Afspraak is afspraak en geen verrassingen en gezeur over extra kosten vanwege meerwerk waarover niet vooraf afspraken zijn gemaakt. Bedankt, en laat nu de zomer maar komen. Groet, Stijn

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: