Home » Ons bedrijf

Ons bedrijf

A. van Spelde hoveniers

Ruim 18 jaar bestaat ons bedrijf A. van Spelde hoveniers. Gedurende deze 18 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij beschikken over degelijk en praktisch inzicht om uw tuinideeën succesvol te realiseren.

Wij bieden u een totaalpakket, van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin. Natuurlijk hoeft u niet het totale pakket te kiezen wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten. U kunt ook zelf beslissen welk onderdeel van uw tuin door ons wordt aanbesteed.

Wij maken voor het aannemen van werk geen onderscheid naar de grootte van de tuin, dus of uw tuin nu klein of juist heel groot is, neem gerust contact met ons op.

Wij hopen middels onze website en met name de referenties van onze klanten u overtuigd te hebben dat ons vakmanschap voor u het juiste is.

Met vriendelijke groet,

Antoon

A van Spelde Hoveniers

Deel deze pagina:
Project: rooien van een sparreboom een kers en een berkenboom
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Antoon heeft bij ons het terras opnieuw aangelegd met keramische tegels, op een hele proffesionele manier. Hadden meteen bij het eerste gesprek er een goed gevoel bij, een vakman die weet waar hij over praat, hij kwam zelf ook met hele goede idee├źn. De jongens hebben kei hard gewerkt en ruimde steeds alles op. Ook de vader van Antoon heeft bij ons de elektriciteit vakkundig in de tuin aangelegd. Een bedrijf dat zijn afspraken na komt, en heel belangrijk waar je van op aan kunt. Echt een aanrader. Antoon en personeel Chris en Johan super bedankt. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: