Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers » moderne waterelementen

Modern design: waterelement(en) in de tuin

Strakke waterelementen in de tuin; een alternatief voor een vijver

Wanneer u op zoek bent naar het voordeel van rustgevend water, maar liever geen vijver wilt, bieden wij u een mooie oplossing in de vorm van moderne waterelementen.

Water brengt rust en sfeer in de tuin, maar een vijver is soms niet de ideale oplossing. Graag informeren wij u over de mogelijkheid tot het ontwerpen en aanleggen van een prachtig waterelement in uw tuin. Het biedt een vergelijkbare sereniteit als een vijver in de tuin, maar brengt minder onderhoud met zich mee.

Waterelementen zijn er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Om u een indruk te geven, treft u hieronder een paar voorbeelden aan van moderne waterelementen in een strakke designtuin.

RVS waterelement met 6 fonteintjes in een moderne, strakke betonmuur.

RVS watergoot omgeven door natuursteen.

Gemetselde muur met 4 RVS buizen die een sfeervol geluid geven in de tuin.

RVS waterelement in een steenmuur; het waterelement gecombineerd met een strakke, moderne vijver.

Watermuur van steenstrips. Deze muur is 180cm hoog en 120cm breed.

De meeste waterbakken polyesteren wij voor een strak en dicht geheel. 

Ook benieuwd wat de kosten zijn om een modern waterelement aan te laten leggen? U kunt hier het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Foto's

strak waterelement van muurstrips in een tuin in Udenhout aangelegd door medewerkes van a van spelde hoveniers moderne waterelement in de tuin plaatsen Oisterwijk en Vught een strak rvs waterelement in een betonnen muur deze tuin is aangelegd in de blaak <gemeente Tilburg> strak waterelement in een betonmuur een bak van rvs met daarin 6 waterspuwers. in de tuin liggen schellevis tegels 100x50x5 antrasiet  tuin aanleggen in de wijk de blaak tilburg hovenier moderne waterbak met rvs waterelement 4 rvs ronde buisjes uit de stenen muur Breda Ulvenhout hovenier verhoogde waterbak met een rvs strak desing waterelement Rvs Waterelement  met een brievenbus in de muur. de muur staat in het water zodat je geen folie meer ziet. Vught Oisterwijk strak waterelement met een rvs brievenbus, de muur blokkeert de inkijk van buren. Eindhoven moderne vijver met betontegels als afwerking. randtegels zijn 100x100x10 of 200x100x10 moderne tuin met heldere lijnen. split hortensia modern waterelement met muurstrips   een leuk spotje voor in de avond voor sfeerverlichting moderne lijngoot van rvs in een natuurstenen bak de bak heeft een afmeting van 150x80x50cm diep rvs watergoot van moderne materialen strak waterelement in Berkel Enschot Tilburg Vught, modern waterelement met maaskeien in Breda hoveniers Udenhout Vught moderne watermuur desing met steensstrips black verhoogde watermuur van steens strips ook iets bijzonders in je tuin willen hebben
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

irenehuisman 1 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 05-03-2012 bomen snoeien in Breda het snoeiwerk van onze sierappel was snel en vakkundig gedaan en de katalpa kon ook even meegesnoeid voor dezelfde prijs! Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: