Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers » moderne waterelementen

Modern design: waterelement(en) in de tuin

Strakke waterelementen in de tuin; een alternatief voor een vijver

Wanneer u op zoek bent naar het voordeel van rustgevend water, maar liever geen vijver wilt, bieden wij u een mooie oplossing in de vorm van moderne waterelementen.

Water brengt rust en sfeer in de tuin, maar een vijver is soms niet de ideale oplossing. Graag informeren wij u over de mogelijkheid tot het ontwerpen en aanleggen van een prachtig waterelement in uw tuin. Het biedt een vergelijkbare sereniteit als een vijver in de tuin, maar brengt minder onderhoud met zich mee.

Waterelementen zijn er in veel verschillende afmetingen en uitvoeringen. Om u een indruk te geven, treft u hieronder een paar voorbeelden aan van moderne waterelementen in een strakke designtuin.

RVS waterelement met 6 fonteintjes in een moderne, strakke betonmuur.

RVS watergoot omgeven door natuursteen.

Gemetselde muur met 4 RVS buizen die een sfeervol geluid geven in de tuin.

RVS waterelement in een steenmuur; het waterelement gecombineerd met een strakke, moderne vijver.

Watermuur van steenstrips. Deze muur is 180cm hoog en 120cm breed.

De meeste waterbakken polyesteren wij voor een strak en dicht geheel. 

Ook benieuwd wat de kosten zijn om een modern waterelement aan te laten leggen? U kunt hier het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Foto's

strak waterelement van muurstrips in een tuin in Udenhout aangelegd door medewerkes van a van spelde hoveniers moderne waterelement in de tuin plaatsen Oisterwijk en Vught een strak rvs waterelement in een betonnen muur deze tuin is aangelegd in de blaak <gemeente Tilburg> strak waterelement in een betonmuur een bak van rvs met daarin 6 waterspuwers. in de tuin liggen schellevis tegels 100x50x5 antrasiet  tuin aanleggen in de wijk de blaak tilburg hovenier moderne waterbak met rvs waterelement 4 rvs ronde buisjes uit de stenen muur Breda Ulvenhout hovenier verhoogde waterbak met een rvs strak desing waterelement Rvs Waterelement  met een brievenbus in de muur. de muur staat in het water zodat je geen folie meer ziet. Vught Oisterwijk strak waterelement met een rvs brievenbus, de muur blokkeert de inkijk van buren. Eindhoven moderne vijver met betontegels als afwerking. randtegels zijn 100x100x10 of 200x100x10 moderne tuin met heldere lijnen. split hortensia modern waterelement met muurstrips   een leuk spotje voor in de avond voor sfeerverlichting moderne lijngoot van rvs in een natuurstenen bak de bak heeft een afmeting van 150x80x50cm diep rvs watergoot van moderne materialen strak waterelement in Berkel Enschot Tilburg Vught, modern waterelement met maaskeien in Breda hoveniers Udenhout Vught moderne watermuur desing met steensstrips black verhoogde watermuur van steens strips ook iets bijzonders in je tuin willen hebben
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Beste Antoon, Via internet hebben we op basis van een aantal foto's een offerte van jou gekregen voor het rooien van een els in onze achtertuin. Omdat de boom best scheef stond en het elshout niet echt stevig is, waren we op zoek naar een bedrijf dat dit niet via 'klimmen in de boom' zou realiseren. We waren op voorhand wat huiverig voor de prijs waarmee jij zou komen, omdat we op jullie website behoorlijk wat groot materieel zagen. Die angst was echter nergens voor nodig. De prijs vonden wij goed, zeker in vergelijking met andere bedrijven die met veel minder middelen er veel langer over zouden doen. Je gaf op eigen initiatief aan al heel snel te kunnen inplannen. Jullie zijn om half 8 begonnen en om 8.00 uur was het klaar. Omdat wij uiteindelijk op de dag zelf pas besloten de stronk er toch uit te laten freezen, is dat iets later op de dag nog gebeurd. Maar ook dit was binnen een half uur klaar. Jullie hebben heel snel en vooral beheerst gewerkt. De boom werd in zijn geheel, rechtop, over de schuur van de buren heen getild en de straat uitgereden. Grappig om te zien dat zo'n grote boom gewoon aan de wandel lijkt te gaan. Daar waar de straat wat breder werd hebben jullie de boom neergelegd en in sneltreinvaart ontdaan van al zijn takken. Die gelijk in de schredder gingen; ideaal. Zelf heb ik de straat, daar waar de takken eraf gezaagd werden, na afloop alleen nog even moeten aanvegen, het meeste hadden jullie zelf namelijk al opgeruimd. We zijn heel blij dat we tenslotte toch gekozen hebben voor het infreezen van de stronk en het eerste deel van de wortels; er is niets meer van de stronk en de wortels te zien! Scheelt een hele hoop werk straks bij het vlak maken van de tuin. Nogmaals super bedankt voor de snelle, vriendelijke en vooral vakkundige service. Angelo en Floor

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: