Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne tuin aanleggen Breda

Moderne tuin aanleggen Breda

Dat een moderne tuin met succes gecombineerd kan worden met natuurlijk groen, zoals gras en een groene haag, bewijst deze prachtige, strakke designtuin die we in Breda mochten aanleggen.

Voor het terras aan de huiszijde hebben we gebruik gemaakt van een vloer van Chinese keramische tegels en een wandje van steenstrips die mooi overloopt in de haag van Hedera. Aangezien dit terras verhoogd ten opzichte van de rest van de tuin ligt, is er bergruimte onder het terras gemaakt. De toegang tot deze berging is afgewerkt met een houten deur passend bij de stijl van het huis en de tuin. De trap en de constructie van het terras zijn op bouwkundig correcte wijze geplaatst en strak afgewerkt met natuurstenen blokken die met de keramische tegels een mooi, robuust geheel vormen.

In de lager gelegen tuin vormen het pad en de terrassen van keramische tegels één geheel met het terras aan het woonhuis. Aan de rechterzijde loopt de haag wederom over in een muurtje dat is afgewerkt met steenstrips. Dit herhalende effect zorgt voor eenheid en rust. Naast de tegels is een strak grasveld aangelegd dat voor een mooi evenwicht zorgt.

De linkerzijde van de tuin is afgewerkt met een prachtige hardhouten schutting, die naast een natuurlijke, maar toch moderne uitstraling, veel privacy biedt. In de schutting is moderne led-verlichting verwerkt. Langs deze designschutting is een border gemaakt die gevuld is met o.a. buxusplanten en een boompje. Tevens is langs de groene haag een ruime border aanwezig, die naar hartelust gevuld kan worden met bloemen en planten.

Ook aan de achterzijde van de tuin is een terras gemaakt. Een groot deel van dit terras is zelfs overkapt, zodat tijdens slechtere weersomstandigheden toch van de tuin kan worden genoten. De hardhouten schuur loopt naadloos over in de hardhouten overkapping waar een riante loungeruimte is gecreëerd. 

De combinatie van natuurlijke materialen, zoals gras, natuursteen en hout, alsmede de strakke lijnen en de hardhouten overkapping maken van deze moderne, groene tuin een luxe wellness-oord waar gedurende het gehele jaar in alle rust genoten kan worden van alles wat de natuur te bieden heeft.

Wij hopen dat onze opdrachtgevers veel plezier zullen beleven aan hun nieuwe tuin. Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u ook interesse in zo'n mooie wellness-tuin? Of zou u graag één van de onderdelen ook in uw tuin zien? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze contactgegevens treft u onderaan deze pagina aan. In het menu aan de rechterzijde van deze pagina kunt u eventueel ook aangegeven dat u graag door ons wilt worden teruggebeld.

 

Foto's

Tuinaanleg Breda tuinaanleg breda
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg,Tuinafscheiding
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Zand inrijden en tuin omspitten in Tilburg Geplaatst door Piet en Lee op 21 jul. '12 | 3 maanden actief op Marktplaats Wij zochten op korte termijn iemand om 15 m3 zand achter in de tuin te rijden met een shovel van max. 1 meter breed. Antoon melde zich en heeft keurig werk geleverd. Hij heeft ook nog met een klein kraantje de hele achtertuin 50cm diep omgespit, zowel bij ons als bij de buren. Wij zijn erg tevreden, zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Een volgende klus komt er waarschijnlijk nog wel aan hoor Antoon. Dank je wel. Pieter en Leja, Tilburg - Reeshof - Koolhoven West

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: