Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne tuin aanleggen Breda

Moderne tuin aanleggen Breda

Dat een moderne tuin met succes gecombineerd kan worden met natuurlijk groen, zoals gras en een groene haag, bewijst deze prachtige, strakke designtuin die we in Breda mochten aanleggen.

Voor het terras aan de huiszijde hebben we gebruik gemaakt van een vloer van Chinese keramische tegels en een wandje van steenstrips die mooi overloopt in de haag van Hedera. Aangezien dit terras verhoogd ten opzichte van de rest van de tuin ligt, is er bergruimte onder het terras gemaakt. De toegang tot deze berging is afgewerkt met een houten deur passend bij de stijl van het huis en de tuin. De trap en de constructie van het terras zijn op bouwkundig correcte wijze geplaatst en strak afgewerkt met natuurstenen blokken die met de keramische tegels een mooi, robuust geheel vormen.

In de lager gelegen tuin vormen het pad en de terrassen van keramische tegels één geheel met het terras aan het woonhuis. Aan de rechterzijde loopt de haag wederom over in een muurtje dat is afgewerkt met steenstrips. Dit herhalende effect zorgt voor eenheid en rust. Naast de tegels is een strak grasveld aangelegd dat voor een mooi evenwicht zorgt.

De linkerzijde van de tuin is afgewerkt met een prachtige hardhouten schutting, die naast een natuurlijke, maar toch moderne uitstraling, veel privacy biedt. In de schutting is moderne led-verlichting verwerkt. Langs deze designschutting is een border gemaakt die gevuld is met o.a. buxusplanten en een boompje. Tevens is langs de groene haag een ruime border aanwezig, die naar hartelust gevuld kan worden met bloemen en planten.

Ook aan de achterzijde van de tuin is een terras gemaakt. Een groot deel van dit terras is zelfs overkapt, zodat tijdens slechtere weersomstandigheden toch van de tuin kan worden genoten. De hardhouten schuur loopt naadloos over in de hardhouten overkapping waar een riante loungeruimte is gecreëerd. 

De combinatie van natuurlijke materialen, zoals gras, natuursteen en hout, alsmede de strakke lijnen en de hardhouten overkapping maken van deze moderne, groene tuin een luxe wellness-oord waar gedurende het gehele jaar in alle rust genoten kan worden van alles wat de natuur te bieden heeft.

Wij hopen dat onze opdrachtgevers veel plezier zullen beleven aan hun nieuwe tuin. Bent u geïnspireerd geraakt en heeft u ook interesse in zo'n mooie wellness-tuin? Of zou u graag één van de onderdelen ook in uw tuin zien? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze contactgegevens treft u onderaan deze pagina aan. In het menu aan de rechterzijde van deze pagina kunt u eventueel ook aangegeven dat u graag door ons wilt worden teruggebeld.

 

Foto's

Tuinaanleg Breda tuinaanleg breda
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg,Tuinafscheiding
Deel deze pagina:
Project: rooien van pinus nigr nigra
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze ideeën en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin) Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel. Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag Annemarie en Nonny

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: