Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne Douglas schutting plaatsen Tilburg

Douglas Schutting Modern

Naast o.a. het ontwerpen, ruimen en aanleggen van uw tuin, kunt u ook een beroep doen op A. van Spelde hoveniers voor één of meerdere onderdelen hiervan, zoals het plaatsen van een schutting. 

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Net zoals de muren in uw woning, is de schutting een duidelijk aanwezig onderdeel als afbakening van uw tuin (erfafscheiding). Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin af te bakenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw stijl en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene haag of een heg, maar natuurlijk is ook een stenen muur of een houten schutting mogelijk, of een combinatie van materialen. Naast de keuze van het materiaal, is het ook van belang er rekening mee te houden in hoeverre u al dan geen inkijk wenst. Uw erfafscheiding dient in elk geval op een juiste wijze te worden geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stevig verankeren van de schutting.

Onze opdrachtgevers bij dit project kozen voor een moderne, strakke afwerking met een luxe uitstraling van verticale Douglas planken, welke goed past bij de moderne tuin. De Douglas planken van 20cm breedte zijn aansluitend aan elkaar geplaatst op een degelijk frame van hardhouten palen. Aan de bovenkant van de schutting is voor een mooie, strakke afwerking gekozen, namelijk een afdeklat van Douglas. Op deze wijze is de schutting stevig, zal er niet tot nauwelijks regenwater bij het frame komen en zal de schutting jarenlang mee gaan. Na verloop van tijd verweert de kleur van het hout tot een mooie lichtgrijze kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u er natuurlijk voor kiezen om het hout te oliën of te beitsen, zodat de mooie kleur en nerven van het hout bewaard blijven of (eventueel later) te schilderen in een kleur. Populaire kleuren voor een moderne tuinschutting zijn op dit moment wit en zwart. Deze kleuren staan overigens ook erg mooi in een romantische, Engelse (cottage)tuin, aangezien zowel zwart als wit de prachtige kleuren van bomen, planten en bloemen sterk benadrukken.

Als u ook overweegt om een nieuwe schutting of andere vorm van erfafscheiding te laten plaatsen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina treft u onze contactgegevens aan. Aan de rechterzijde van het menu vindt u tevens een optie waar u uw telefoonnummer kunt invullen, zodat wij u kunnen bellen. We horen graag van u!

Foto's

Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Deel deze pagina:
Project: Keramisch tegel houtlook herstellen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Referentie A van Spelde hoveniers. Boom rooien 22 meter in Amsterdam. Wij hadden en heel hoge Canadese populier te rooien in een smalle achtertuin in Amsterdam. De boom had een omtrek van bijna 4 meter en was 22 meter hoog. Er was geen achterom aanwezig dus de boom moest over het huis en een monumentale kerk heen worden getild. Ook moeste de kraan in een smalle straat met weinig manoeuvreer ruimte worden opgesteld. Was de straat niet te smal voor de hoge kraan? Is het huis niet te hoog. Staat de kerk niet te dicht bij? Staan de andere bomen niet in de weg? Het leek allemaal onmogelijk omdat er veel obstakels waren. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Antoon terecht. We vroegen ons alleen af waarom we een bedrijf uit Udenhout helemaal naar Amsterdam moesten laten komen om de boom te rooien. Onderschat hij de situatie niet? En waarom hij ondanks de afstand en de moeilijkheid van de klus toch de scherpste offerte had uitgebracht. Op zijn website was een recensie te lezen van een klant die zich hetzelfde had afgevraagd en geen spijt van haar keuze had gehad. Dus besloten we met Antoon in zee te gaan. Na afloop wisten we waarom hij zo, n scherpe offerte kon uitbrengen. Antoon doet het zo ongelofelijk vakkundig, veilig en goed georganiseerd dat hij die prijs kan hanteren. Je zag dat het niet de eerste keer was dat hij in de boom hing om die in stukken te zagen. Hij hield het hoofd koel bij de problemen die er bij het plaatsen van de kraan even dreigden te ontstaan. De kraan werd in de omgeving van Amsterdam gehuurd. Ook de vergunning heb je geen omkijken naar die wordt door hun geregeld. Allemaal keurig gedaan en veilig. En alles netjes achter gelaten. Door de goede ervaring met Antoon ook maar een ontwerp laten maken voor de aanleg van de tuin. Na een week kwam hij met een verrassend ontwerp op de proppen. Hij denkt mee over de kosten en de keuzes die gemaakt moesten worden. Bovendien zijn het nog aardige mannen ook. Een echte aanrader!!! Ben benieuwd naar de aanleg van de tuin eind van de maand Geertje Bierma 6/5/2014

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: