Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne Douglas schutting plaatsen Tilburg

Douglas Schutting Modern

Naast o.a. het ontwerpen, ruimen en aanleggen van uw tuin, kunt u ook een beroep doen op A. van Spelde hoveniers voor één of meerdere onderdelen hiervan, zoals het plaatsen van een schutting. 

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Net zoals de muren in uw woning, is de schutting een duidelijk aanwezig onderdeel als afbakening van uw tuin (erfafscheiding). Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin af te bakenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw stijl en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene haag of een heg, maar natuurlijk is ook een stenen muur of een houten schutting mogelijk, of een combinatie van materialen. Naast de keuze van het materiaal, is het ook van belang er rekening mee te houden in hoeverre u al dan geen inkijk wenst. Uw erfafscheiding dient in elk geval op een juiste wijze te worden geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stevig verankeren van de schutting.

Onze opdrachtgevers bij dit project kozen voor een moderne, strakke afwerking met een luxe uitstraling van verticale Douglas planken, welke goed past bij de moderne tuin. De Douglas planken van 20cm breedte zijn aansluitend aan elkaar geplaatst op een degelijk frame van hardhouten palen. Aan de bovenkant van de schutting is voor een mooie, strakke afwerking gekozen, namelijk een afdeklat van Douglas. Op deze wijze is de schutting stevig, zal er niet tot nauwelijks regenwater bij het frame komen en zal de schutting jarenlang mee gaan. Na verloop van tijd verweert de kleur van het hout tot een mooie lichtgrijze kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u er natuurlijk voor kiezen om het hout te oliën of te beitsen, zodat de mooie kleur en nerven van het hout bewaard blijven of (eventueel later) te schilderen in een kleur. Populaire kleuren voor een moderne tuinschutting zijn op dit moment wit en zwart. Deze kleuren staan overigens ook erg mooi in een romantische, Engelse (cottage)tuin, aangezien zowel zwart als wit de prachtige kleuren van bomen, planten en bloemen sterk benadrukken.

Als u ook overweegt om een nieuwe schutting of andere vorm van erfafscheiding te laten plaatsen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina treft u onze contactgegevens aan. Aan de rechterzijde van het menu vindt u tevens een optie waar u uw telefoonnummer kunt invullen, zodat wij u kunnen bellen. We horen graag van u!

Foto's

Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Antoon van spelde heeft vanaf de start van zijn hoveniersbedrijf onze tuin in onderhoud gehad. We hebben een jaarcontract. Na de laatste hevige sneeuwval, eind dec 2014 bezweek onze oude coniferenwand. De tuin moest grondig geernoveerd worden. We vertrouwden antoon en zijn mensen deze grote tuinklus toe. Bomen rooien, grondwerkzaamheden, drainage, scheidingsmuur metselen, nieuwe keramische terrastegels leggen. nieuwe oprit nieuwe tuinborders enz enz. In elke fase van de renovatie en bij elke keuze van materialen was er overleg met antoon en dan zie ik: Als ik daarvoor kies, vertouw ik op jouw vakmanschap dat het mooi wordt en naar onze smaak"Een prima advies elke keer, een goede samenwerking, ook met zijn mensen Het resultaat : een prachtige tuin, oprit, keramische tuinterrassen, muur, grasmat, en mooie borders. Geld armer maar we zijn er rijk mee! antoon en zijn mannen hebben prima werk gelverd, hard doorgewerkt en kwamen afspraken na. En wij gaan nu van onze tuin genieten Ans Oisterwijk 28 maart 2015

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: