Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne Douglas schutting plaatsen Tilburg

Douglas Schutting Modern

Naast o.a. het ontwerpen, ruimen en aanleggen van uw tuin, kunt u ook een beroep doen op A. van Spelde hoveniers voor één of meerdere onderdelen hiervan, zoals het plaatsen van een schutting. 

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Net zoals de muren in uw woning, is de schutting een duidelijk aanwezig onderdeel als afbakening van uw tuin (erfafscheiding). Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin af te bakenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw stijl en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene haag of een heg, maar natuurlijk is ook een stenen muur of een houten schutting mogelijk, of een combinatie van materialen. Naast de keuze van het materiaal, is het ook van belang er rekening mee te houden in hoeverre u al dan geen inkijk wenst. Uw erfafscheiding dient in elk geval op een juiste wijze te worden geplaatst, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stevig verankeren van de schutting.

Onze opdrachtgevers bij dit project kozen voor een moderne, strakke afwerking met een luxe uitstraling van verticale Douglas planken, welke goed past bij de moderne tuin. De Douglas planken van 20cm breedte zijn aansluitend aan elkaar geplaatst op een degelijk frame van hardhouten palen. Aan de bovenkant van de schutting is voor een mooie, strakke afwerking gekozen, namelijk een afdeklat van Douglas. Op deze wijze is de schutting stevig, zal er niet tot nauwelijks regenwater bij het frame komen en zal de schutting jarenlang mee gaan. Na verloop van tijd verweert de kleur van het hout tot een mooie lichtgrijze kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u er natuurlijk voor kiezen om het hout te oliën of te beitsen, zodat de mooie kleur en nerven van het hout bewaard blijven of (eventueel later) te schilderen in een kleur. Populaire kleuren voor een moderne tuinschutting zijn op dit moment wit en zwart. Deze kleuren staan overigens ook erg mooi in een romantische, Engelse (cottage)tuin, aangezien zowel zwart als wit de prachtige kleuren van bomen, planten en bloemen sterk benadrukken.

Als u ook overweegt om een nieuwe schutting of andere vorm van erfafscheiding te laten plaatsen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina treft u onze contactgegevens aan. Aan de rechterzijde van het menu vindt u tevens een optie waar u uw telefoonnummer kunt invullen, zodat wij u kunnen bellen. We horen graag van u!

Foto's

Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze idee├źn en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin) Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel. Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag Annemarie en Nonny

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: