Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Solide Betonschutting met hout zetten in Kaatsheuvel

Bomen rooien en beton schutting plaatsen

Schutting plaatsen in Kaatsheuvel 

In Kaatsheuvel hebben wij een betonschutting geplaatst.

De opdracht bestond uit het kappen van 3 bomen, om ruimte te maken voor een degelijke afscheiding

De schutting bestaat uit

1 betonpaal 10x10x27500mm

1 X onderplaat antrasiet <ook rotsmotief mogelijk>

23 planks 14.5x180 x 18 mm

rvs schroeven en 3 degelijek klampen

afdeklat. 

Er is gekozen voor deze schutting veel privicie. 

Omdat er is gekozen voor betonpalen zal deze schutting zeker 20 jaar mee gaan omdat nu geen kans bestaat dat de palen gaan rotten in de grond. 

om met meer planken op het tuinscherm te werken 23 stuks is inkijk niet meer mogelijk.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op.

info@avanspeldehoveniers.nl 

telefoon 0650483765  0135113782

ook voor het kappen rooien en verwijderen van bomen bent u aan het goede adres www.bomenrooien.com 

ook het leggen van keramische tuintegels behoord tot onze diensten. u zoekt een vakman dan heeft u deze gevonden. www.keramischebuitentegelsleggen.nl 

Foto's

Schutting plaatsen betonschutting plaatsen Schutting plaatsen Kaatsheuvel
Project
Jan van Oers 8 jan 2015
Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Recensie:
Beste Antoon en team,

Via internet zijn wij op zoek gegaan naar een solide hovenier die in de tuin van ons nieuwe huis een aantal bomen kon rooien en een schutting kon plaatsen. Meteen al viel ons oog op de internetpagina van A. van Spelde Hoveniers. De volledige informatie en de positieve reviews deden ons besluiten Antoon uit te nodigen. Kort en krachtig wist hij ons te vertellen wat daarvoor moest gebeuren en wat dat kost. Helder, duidelijk en inzichtelijk. Vandaar meteen gekozen voor van Spelde.

Volgens afspraak, keurig op tijd en met goede zin hebben Antoon en zijn team vandaag een keurig werk afgeleverd. Ondanks het slechte weer, alles op tijd en goed gemutst!

Antoon en team, dank voor het werk wat jullie hebben achter gelaten!!

Jan en Suzan
Kaatsheuvel
Deel deze pagina:
Project: Keramisch tegel houtlook herstellen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Beste Antoon, Via internet hebben we op basis van een aantal foto's een offerte van jou gekregen voor het rooien van een els in onze achtertuin. Omdat de boom best scheef stond en het elshout niet echt stevig is, waren we op zoek naar een bedrijf dat dit niet via 'klimmen in de boom' zou realiseren. We waren op voorhand wat huiverig voor de prijs waarmee jij zou komen, omdat we op jullie website behoorlijk wat groot materieel zagen. Die angst was echter nergens voor nodig. De prijs vonden wij goed, zeker in vergelijking met andere bedrijven die met veel minder middelen er veel langer over zouden doen. Je gaf op eigen initiatief aan al heel snel te kunnen inplannen. Jullie zijn om half 8 begonnen en om 8.00 uur was het klaar. Omdat wij uiteindelijk op de dag zelf pas besloten de stronk er toch uit te laten freezen, is dat iets later op de dag nog gebeurd. Maar ook dit was binnen een half uur klaar. Jullie hebben heel snel en vooral beheerst gewerkt. De boom werd in zijn geheel, rechtop, over de schuur van de buren heen getild en de straat uitgereden. Grappig om te zien dat zo'n grote boom gewoon aan de wandel lijkt te gaan. Daar waar de straat wat breder werd hebben jullie de boom neergelegd en in sneltreinvaart ontdaan van al zijn takken. Die gelijk in de schredder gingen; ideaal. Zelf heb ik de straat, daar waar de takken eraf gezaagd werden, na afloop alleen nog even moeten aanvegen, het meeste hadden jullie zelf namelijk al opgeruimd. We zijn heel blij dat we tenslotte toch gekozen hebben voor het infreezen van de stronk en het eerste deel van de wortels; er is niets meer van de stronk en de wortels te zien! Scheelt een hele hoop werk straks bij het vlak maken van de tuin. Nogmaals super bedankt voor de snelle, vriendelijke en vooral vakkundige service. Angelo en Floor

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: