welke beton tegels kun je gebruiken in de tuin

Diensten » Tuin Bestrating » Betontegels

Beton tegels

welke beton tegels kun je gebruiken in de tuin

Het leggen van betontegels, Bij het leggen van betontegels is de juiste ondergrond zeer belangrijk. Wij, hoveniersbedrijf van spelde, leggen natuursteen vloeren in Brabant op een draagkrachtige ondergrond altijd op een curnet van zand, minimaal 15/20 cm zand op minder draad krachtige ondegrond stoppen wij er gebrokenpuin er onder met antiworteldoek.

Wij leggen het hier uit. Curnet < waar de bestrating komt te liggen> uitgraven curnet tot 20 cm diep. afvoeren zwarte grond of oud aanwezig zand bed. opvullen curnet met zand. inde de ondergrond niet draadkrachtig isgebroken puin circa 10/15 cm diepte dit goed aantrillen en onder afschot leggen.

Afschot Wij hanteren de volgende richt lijn betreffede het afschot in de tuin. Wij laten het water altijd van het huis weglopen naar het laagste punt in de tuin. Wij geven het terras een afschot van circa 1/2 cm de m1. Het afschot wordt ook vaak bepaald bij de achterdeur te beginnen en dan het water via de poort weg te laten lopen. Ligt de poort hoger dan de achterdeur,dan maken wij hier een watergoot om het regenwater weg te laten lopen

 

Echter is elke tuin anders en wordt het afschot vaak in overleg met de klant bepaald. Het leggen van betontegels. Nu het zand/gebroken puin is aangetrild en het afschot is bepaald. Span je twee lijnen of meer in de tuin met de afmeting van de tegels.

Let er wel bij op dat er een voeg van minimaal 3 mm aanwezig is! Nu de lijnen op maat staan, kan er met het leggen van de sierbetontegels gestart worden. . Zie voor voorbeelden onze website of voor vragen kunt u hier klikken wij leggen betontegels in deze plaatsen, tilburg eindhoven breda vught den bosch waarle gilze rijen waalwijk udenhout berkel enschot drunen, geldrop veldhoven best. boxtel en andere plaatsen in brabant. of in de straal van virca 75 kilometer, voor een offerte of advies  

  Met vriendelijke groet antoon van spelde 0650483765

Deel deze pagina op:

Recensies