Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Strakke groene tuin bij een villa in Goirle

Moderne strakke design tuin bij villa in Goirle

Moderne stoere tuinelementen, rust en weinig onderhoud

 

 

 

Moderne Design tuin aanleggen in Goirle

 

Het aanleggen van een moderne design tuin aanleggen bij de Fam Corstiaans.

De wensen van de bewoners waren een strakke onderhoudvriendelijke tuin.

 

Wij hebben in samenspraak een passend tuinontwerp gemaakt.

 

Volgens dit tuinontwerp hebben wij de tuin aangelegd.

In de tuin zijn duurzame materialen gebruikt zoals

Betonplaten 200x100x14 grijs van kleur

Canadesch slate van 3 tot 5 cm

groen blijvende bamboes voor geen inkijk.

en diverse waterpartijen.

Wilt u ook een moderne design tuin laten aanleggen vraag hier om een vrijblijvend gesprek.

Bellen 0650483765    info@avanspeldehoveniers.nl

Foto's

Aanleggen van een moderne tuin in Goirle. wilt u ook niet dit uitzicht van uit de woonkamer hebben ? Moderne tuinontwerpen in Goirle Guido Gezellelaan 200. tuinrenovatie van een voor en achtertuin Tuin leegruimen in Goirle, verwijderen van de oude vijver, straatwerk en beplanting. op hoogte brengen van het grondwerk en uitzetten van de tuin, zoals vijvers split paden, op hoogte zetten van de oprit in Goirle leeg ruimen achtertuin voor renovatie van de achtertuin en voortuin, in Goirle. Wij leggen de tuin aan volgens een tuinontwerp. tuin aanleggen in Goirle door A van Spelde hoveniers Metselen van een tuinmuur in het water in een achtertuin in Goirle. Deze tuin is ontworpen door Antoon van Spelde Plaatsen van een hardhouten pen-gat-poort in Goirle, de poort staat tussen twee tuinmuren Lelijke tuinmuur weg werken. Wij hebben de oplossing. het cementeren van een tuinmuur voor een strakke uitstraling Moderne voortuin aanleggen in Goirle, met een zwarte tuinmuur en moderne oprit betonplaten Moderne design tuin aanleggen in Goirle door A van spelde Hoveniers Moderne desing tuin aanleggen in Goirle regio Brabant Foto van moderne tuinen u ziet een moderne vijver gebakken klinkers Strakke tuinvoorbeelden rode esdoorn in een gemetselde plantenbak voorbeeld foto van moderne achtertuinen foto voorbeelden van split gecombineerd met een strakke tuinbelijning uitzicht van binnen uit op de tuin.
Project
Fam corstiaans
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg
Recensie:
Met dank aan Antoon, Johan, Juri, Chris, Mitchell voor de geweldige tuin.

In 2012 besloten wij de tuin eens flink aan te pakken om deze meer onderhoudsvriendelijk te maken. Op internet vonden we hoveniers bedrijf Van Spelde uit Udenhout, welke goede referenties had. Een nieuwe tuin aanleggen doe je niet vaak en je laat een paar bedrijven komen om meer thuis te geraken wat de mogelijkheden zijn, hoe wordt meegedacht en hoe deze ideeën worden uitgewerkt. Antoon was de eerste keus omdat hij precies begreep wat we wilden, snel reageerde, met een mooi ontwerp kwam van een strakke tuin die paste bij ons huis en een prijs offreerde die acceptabel was.

Er waren verschillende elementen in de tuin die vakmanschap vereiste zoals het ruimen van de oude tuin, het uitzetten van de nieuwe tuin volgens het ontwerp, het aanleggen van de vijvers, de bestrating, verschillende soorten metselwerk en uiteindelijk de beplanting.

Half februari in 2013 werd het werk aangevangen en in weer en wind werd er hard gewerkt om de tuin steeds meer vorm te geven. Door het slechte weer moest het werk enige tijd worden stilgelegd omdat nieuw metselwerk geen vorst verdraagt. Het was in die periode meer winter dan lente, het team van Antoon zorgde ervoor dat de vertraging beperkt bleef en was druk bezig ook al waren de temperaturen vaak meer geschikt om binnen te zitten bij de verwarming dan buiten te werken.
Ik heb bewondering voor het enthousiasme waarmee gewerkt werd, nooit gehoord dat er gezeurd werd dat het te koud was. Ook heb ik nooit gemerkt dat het werk werd afgeraffeld, snel verdienen ten koste van de kwaliteit. Er werd doorgewerkt en hard, toch heeft het tot Pasen geduurd voordat de tuin kon worden opgeleverd. Eind mei werden de laatste puntjes op de zgn i gezet.

Ik moet zeggen het resultaat is naar volle tevredenheid. We genieten nu van een geweldige tuin die aan al onze wensen voldoet.

Een woord van dank is op zijn plaats voor het geweldige en professionele team van Antoon welke zonder uitzondering hebben bijgedragen aan een prachtige tuin waar wij nog lang van zullen genieten.


Met vriendelijke groet,

Ben Corstiaans
Bron:
internet
Deel deze pagina:
Project: waarom is mijn vijver troebel?
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

i.v.m. Plaatsing van een overkapping tegen de achterzijde van het huis werd onze achtertuin met vijver erg krap. Dat heeft ons doen besluiten om de rest van de achtertuin aan te pakken om daarin meer ruimte te creëren. We wisten al snel dat het een terras met keramische tegels moest worden i.v.m. de mogelijkheden, duurzaamheid en gemakkelijk in onderhoud. Na zelf een ontwerp te hebben gemaakt van de tuin, waarin door middel van borderbakken ook plaats is gecreëerd voor beplanting, zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf voor de realisatie van dit plan. Helaas is dit in eerste instantie bij een andere partij in mei 2018 goed misgelopen en waren we genoodzaakt om iemand anders te vinden die het wel goed en naar onze wens kon uitvoeren. Tijdens wat speurwerk op het internet stuiten we op de site van Antoon van Spelde. Wij waren zeer onder de indruk van de gedetailleerde uitleg over de wijze waarop van Spelde Hoveniers een keramisch terras plaatst. Dat gaf al meteen een bepaald vertrouwen, wat na de offerteaanvraag en de snelle reactie van Antoon alleen maar sterker werd. Na wat op en neer mailen, uitzoeken van tegels en beoordelen van Antoon’s adviezen kwamen we snel tot zaken. Ergens in oktober/november 2018 zou de realisatie plaatsvinden en we werden tijdig op de hoogte gebracht van de juiste startdatum. 5 november 2018 zijn de mannen van van Spelde aan de klus begonnen. 19m2 keramisch terras en realisatie van borderbak tegen schuur en afscheiding met buren. Voordat begonnen werd met de werkzaamheden hebben we eerst aan de hand van het ontwerp doorgesproken hoe een en ander zou worden aangepakt. Super dat er eerst wordt nagedacht voordat er een schop de grond ingaat. Het werk werd precies uitgevoerd zoals omschreven op de internetsite en afgesproken met Antoon. Er werd tijd vrijgemaakt voor het beantwoorden van vragen en afwijken van het plan en extra werk was geen probleem. Men had voor alles een goede oplossing en de vragen die wij hadden werden naar tevredenheid beantwoord. Moest er van hun zijde afgeweken worden dan werd dit met ons overlegd. Waar vind je ze nog, vriendelijke medewerkers met hart voor het werk wat ze met plezier en passie uitvoeren. Echt top! De mannen van van Spelde zijn vakmensen met als resultaat een perfect geplaatst terras en borderbak. In onze beleving is de wijze waarop van Spelde Hoveniers een keramisch terras plaatst de enige juiste incl. de afwerking met een waterdichte voeg en randen van het terras afgekit in de juiste kleur. Wij zijn in ieder geval super tevreden over het eindresultaat. Mark en Monique.

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: