Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » knotten van een wilgen, windscherm op de Rosmalensedijk in Den Bosch

windsingel toppen in `S Hertogenbosch

het knotten van van wilgenbomen die een windsingel vormen bij een boerderij

 

Rooien en kappen van bomen S`Hertogenbosch Sint michelgestel.

 

Wat kosten het om een windsingel of een bomenrij te rooien.

Op deze vraag kunnen wij u het antwoord geven.

Het rooien van bomen hangt van diverse factoren af.

Waar staan de bomen, staan de bomen  bij een woonhuis, bedrijventerrein,  dit telt allemaal mee tot het tot stand komen van een prijs.

Wij kunnen de bomen op verschillende  manieren kappen

Vrijlaten vallen, dit is meestal langs de openbare weg, bij boerderijen of grote tuinen.

De bomen wegpakken met een kraan. Hier kunnen wij mee tot 8 meter reiken.

De bomen rooien met een verijker deze kan tot 25 meter ver weg de boom wegpakken

De bomen rooien met een telescoopkraan deze kan tot 42 meter verweg de boom weghalen. het voordeel van de bomen weghalen met machine is dat er geen schade onstaat aan de tuin.  En u snel en veilig van u bomen af bent.

u Kunt hier een offerte op vragen.  of bellen met 0650483765

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijrooien en kappen de bomen in een straal van 100 km rond om Tilburg.

Ook voor het leegruimen en aanleggen van tuinen bent u ook op het juiste adres.

 

Foto's

knotten van knotwilgen op de Rosmalense dijk in Den Bosch snoeien van een windsingel bij een boerderij in Den Bosch. in de windsingel staan ook elzen essen en vlierstruiken het knotten van een windsingel. de toppen van de windsingel waren ruim 25 meter hoog. hier door was kans op takbreuk aanwezig. knotwilgen dienen om de  5 a 7 jaren geknot te worden.
Project
Fam Marktvoort Dutch Design
Werkzaamheden:
Bomen rooien
Recensie:
bomen rooien in den bosch

Geplaatst door marielle op 18 nov. '12 | 4½ jaar actief op Marktplaats

We hebben een grote windsingel waar al 30 jaar geen onderhoud aan was gepleegd. De wilgen waar doorgeschoten tot monsterlijke grootte. Daarmee ontstond het gevaar dat ze ooit zouden breken en op het huis zouden vallen. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar een oplossing waarbij iemand met verstand van zaken deze klus op zich wilde nemen. Bij de eerste ontmoeting kregen we de indruk dat Antoon wist wat ie aan het doen was al was de oplossing nogal ingrijpend. Een enorme kraan die de bomen na afzagen optilde en in en om het huis neerlegde. Bij het uitvoeren van het "snoeien" bleek het een hele goede keus wat de bomen ware tot 25 m hoog wat zonder de kraan totaal onhandelbaar was. Ze hebben de bomen gezaagd en allemaal netjes neergelegd, nog zonder ook maar iets te beschadigen. Vakwerk, waarbij ze enorm hard doorgewerkt hebben zodat wij nu stookhout tot st. Juttemis hebben, dat is als we alles kleingezaagd hebben.
Bron:
marktplaats 18 november 2012
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Oisterwijk 6 augustus 2014 Referentie bouw tuinkamer/atelier met overkapping Dit voorjaar kwam bij ons het plan op om achter in de tuin een tuinhuis te laten realiseren. Na het zoeken van tuinhuizen op internet kwamen we vaak terecht op sites die houten tuinhuizen aanboden als “bouwpakket”. Dat was niet wat we zochten en ook het uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden en het zelf in elkaar zetten sprak ons niet aan. We zochten naar een modern ogend tuinhuis. Door op “moderne tuinhuizen” te zoeken kwamen we uit op de site van Antoon van Spelde (http://www.avanspeldehoveniers.nl/ ). Daar stonden de nodige realisaties van tuinhuizen op die ons wel bevielen. Dit resulteerde in een mailtje voor het vragen van informatie. Antoon is bij ons langs geweest en heeft naar onze wensen geluisterd en is daarna met het volgende voorstel gekomen: Na nog wat aanvullingen van details zoals verlichting, stopcontacten, schakelaars e.d. heeft Antoon een totaal offerte voor de alle uit te voeren werkzaamheden opgesteld. Dit omvatte ook het afvoeren van tuinafval, overtollige grond en bouwafval. De tuinkamer is dubbelwandig opgemetseld en bevat zowel spouw als dakisolatie. Verder zijn alle in het zicht zijnde wanden met stucwerk afgewerkt. Alle benodigde werkzaamheden zijn onder leiding van Antoon uitgevoerd, die daardoor voor mijn enig aanspreekpunt was, wat ik ook zo wilde. Ik had geen zin om zelf met allerlei vakmensen, zoals metselaar elektricien e.d. te onderhandelen en afspraken te maken. Antoon heeft voor de realisatie een vaste prijs afgesproken voor alle uit te voeren werkzaamheden. Zo was het voor mij helder wat de realisatie zou gaan kosten en kwam ik niet voor verrassingen van “meerwerk” te staan. Tijdens de bouw werden, daar waar noodzakelijk, voorstellen gedaan hoe e.e.a. gerealiseerd kon worden zodat ik daar direct op kon reageren, wat ik ook erg prettig vond. De werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd en hebben geleid tot een fraaie tuinkamer met terras. We kunnen daar nu heerlijk van genieten! Gerrit de Jong

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: