Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Bijzondere schutting zetten

Moderne horizontale schutting met hardhouten latten

Horizontale design schutting van hardhout

 

Het ontwerpen en plaatsen van een design schutting is één van de vele tuinwerkzaamheden die u tegen een aantrekkelijke prijs kunt laten verzorgen door hoveniersbedrijf A. van Spelde. Voor deze klus kozen onze opdrachtgevers voor het pimpen van de oude schutting naar een luxe, moderne schutting met horizontaal geplaatste latten van hardhout, hetgeen voor een strak uiterlijk zorgt.

Een eenvoudige schutting, zoals bijvoorbeeld een goedkope houten schutting van een bouwmarkt, is natuurlijk een prima oplossing om uw tuin af te scheiden. Na verloop van tijd trekken de planken echter enigszins krom en wordt de kleur vaal. Vaak vallen ook de noesten uit een dergelijke schutting. Aangezien de schutting een prominent onderdeel van uw tuin is, kan het zijn dat u dan toch liever iets anders wilt als erfafscheiding. Wij kunnen uw oude schutting vervangen door een design schutting met degelijk palen en framewerk van hardhout, zoals bij deze schutting is gebeurd.

Onze opdrachtgevers bij dit project kozen voor een moderne, strakke afwerking met een luxe uitstraling van horizontaal geplaatste hardhouten latten, welke goed past bij de moderne tuin. De hardhouten latten zijn aansluitend aan elkaar geplaatst op een degelijk frame met hardhouten palen. 

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Net zoals de muren in uw woning, is de schutting een duidelijk aanwezig onderdeel als afbakening van uw tuin (erfafscheiding). Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin af te bakenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw stijl en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene haag of een heg, maar natuurlijk is ook een stenen muur of een houten schutting mogelijk, of een combinatie van materialen. Naast de keuze van het materiaal, is het ook van belang er rekening mee te houden in hoeverre u al dan geen inkijk wenst.

Als u ook overweegt om een nieuwe schutting of andere vorm van erfafscheiding te laten plaatsen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onderaan deze pagina treft u onze contactgegevens aan. Aan de rechterzijde van het menu vindt u tevens een optie waar u uw telefoonnummer kunt invullen, zodat wij u kunnen bellen. We horen graag van u!

Foto's

horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design horizontale latjes schutting zetten modern design
Werkzaamheden:
Tuinafscheiding
Recensie:
Inge van Mierlo Super werk! We zijn er heel erg blij mee! En wat hebben jullie leuke, nette en vakkundige mensen werken!
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

hdeweert 1 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 29-09-2010 tuin renovatie, aanleg terassen in Tilburg Onze jaren 70 tuin is geheel omgezet naar een moderne tuin waarbinnen het groenaccent niet is vergeten. Wat ons zeer aanspreekt is het meedenken door Antoon over de mogelijkheden van je tuin; wat wil je ermee en het vertalen daarvan naar een ontwerp. Het volledige traject, van tuinontwerp , opruimen , aanleg en oplevering is professioneel verlopen en uitgevoerd door vakmensen. Een goed product met een goede kwaliteit-prijs verhouding. Antoon is continue zijn afspraken nagekomen en heeft een eerlijke prijs gevraagd voor de werkzaamheden. We willen je bij deze nog bedanken voor de prettige samenwerking en het schitterende resultaat Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: