Bomen rooien in Philipine

Bomen rooien uit achtertuin in Philipine Zeeuws Vlaanderen

Bomen rooien in Philipine

Bomen rooien Philippine Zeeuws Vlaanderen

Bomen rooien boom kappen in Philippine

 

Bomen kappen, stronken verwijderen, stronken frezen. De Specialist in het rooien van moeilijke bomen.  Wij werken in geheel Nederland.

Weet u ook geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn.  Wij werken landelijk om bomen te rooien.  Bomen rooien  www.bomenrooien.com Wij als hoveniersbedrijf hebben ons gespecialiseerd in het rooien van bomen. Omdat wij bij elke klus de juiste machines inzetten kunnen wij aantrekkelijk prijzen hanteren. Daarom rooien wij ook bomen in Geheel nederland.

Hoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op, wij kunnen het voor u vakkundig  rooien, kappen,verwijderen.

Ook voor onderhoud aan bospercelen  of bij fabrieksterreinen bent u aan het juiste adres. Ook het snoeien van de boom behoort tot onze dienst.

Vergunning 

Vergunningen om een boom te kappen verschilt per gemeente. informatie is ook te vinden via vergunning check vul de gegevens in en dan komt u er achter of u een vergunning nodig heeft.

De meeste gemeentes stappen over op een bomenlijst waar beeld of waardevolle bomen op staan vermeld.  Staat u boom niet op deze lijst dan kunt u de boom zonder vergunning rooien. Als u boom wel op de lijst staat zult u een vergunning aan moeten vragen. Kijk dan ook eerst altijd even op de gemeente waar u woont wat de spelregels zijn omtrent het rooien van u boom <en> in u gemeente.  Vaak is geen vergunning meer nodig.

Kosten boom rooien.

Wat zijn de kosten om een boom te rooien? De indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders dan de boom in de achtertuin staat en er bv een schuur onderstaat.  

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

 

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

Omdat wij veel werken met machines besparen wij op dure arbeidskosten. En blijven de prijzen aantrekkelijk en de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 a 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen.

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

Hier op de foto ziet u de kraan aan het werk om een boom te rooien, snel veilig, en vakkundig werk.

      

 

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichter bij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden  en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk. Kosten boom rooien.

De stronk stobbe van de boom die nog overblijft,  kunnen wij er voor u uitfrezen. Boomstronk uitfrezen. Frezen van stronken, verwijderen van de stronk.

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Plaatsen van tuinschuren tuinoverkapping tuinhuizen

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk. Wij maken alle tuinhuizen op maat. Wij zijn niet afhankelijk van standaard afmetingen.

 

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen of via direct mail. info@avanspeldehoveniers.nl   bellen kan ook 0650483765

Ook voor tuin aanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

Wilt u ook een moderne trendy tuin wij kunnen deze voor u maken.

of wat dacht u van een eigen zwemvijver?

      

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden

specialist in keramische tuintegels leggen.

Bomen rooien 

 

Deel deze pagina op:

Impressies

Recensie

Wij hebben Antoon gevraagd om een aantal bomen te rooien. Hij verzamelde een professioneel team om de klus te klaren. Uitstekende samenwerking, prettig, snel en goed geregeld. Goud!

Recensies