Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin aanleg Oisterwijk

Tuin aanleg Oisterwijk

Keramische buitentegels leggen Oisterwijk 110 m2

Keramische tuintegels leggen in Oisterwijk.

In oisterwijk hebben wij  110 m2 keramische buitentegels gelegd.  

Uitvoering Summie stone <natuursteen look> 60x60x2 van mbi. 

 

Hoe leg je keramische buitentegels en waar moet je op letten.

Wij van A van spelde hoveniers en  www.keramischebuitentegelsleggen.nl 

hebben ons verdiept in het vakkundig aanleggen van keramische buitentegels. Wij leggen de keramische buitentegels alleen op de volgende manier.

Stap voor stap uitgelegd.

Grondwerk;  maak een curnet van 25 cm diep en verwijder alles waar de keramische tuintegels komen te liggen. dus ook het oude zand van het bestaande terras.

Vul nu het curnet aan met gebroken puin, een laag van 17cm, tril dit goed aan.

Leg over het gebroken puin een bouwstaalnet. Hierdoor zal het terras stabiel komen te liggen en zullen de voegen niet gaan scheuren. 

Stort over het beton net van split zonder nul fractie een laag van 5 cm < ook wel drainagelaag genoemd>

Klop in deze laag de keramische buitentegels in aan de draad, vergeet ook niet de tegels vast te branden met tegellijm.

   

Nu de keramische buitentegels in de splitlaag liggen , moet het minimaal 1 dag drogen.

Na het drogen voegen wij de keramische buitentegels af met een voeg die waterafsluitend is zodat regenwater niet door de voeg van de keramische buitentegels kan trekken.

Hoe minder vocht in de onderlaag kan trekken, hoe beter het is.

Waarom? vocht zet uit als het vriest en veroorzaakt daardoor schade aan het keramische buitenterras. 

Ook is het verstandig om het regenwater op te vangen als het niet weg kan lopen in de borders. 

Wij gebruiken vaak design goten zoals hier afgebeeld 

Wij leggen de keramische tuintegels beslist niet op zand, trascement

of alleen een laag zand met daarop drainagemortel. Dit omdat het gewoon niet kan.

Keramische tuintegels zijn maar 2 cm dik en deze dien je gewoon goed te leggen of helemaal niet te leggen.

U legt toch ook uw binnen tegels niet op een laag zand, waarom die dan wel buiten?

Wilt u het keramische terras door ons laten aanleggen, aarzel dan niet en stuur ons vandaag nog een mail info@avanspeldehoveneniers.nl 

Bellen kan ook  0650483765

en lees klantervaringen van klanten die u voor gingen.

Project Tiel

Op zoek naar een bedrijf dat keramische tegels op de juiste manier kan leggen kwam ik via google bij A.van Spelde hoveniers terecht.  Overige bedrijven in de buurt van Tiel leggen deze tegels op stabilisatie zand, waar ik absoluut geen vertrouwen in heb. Bij het eerste gesprek was het voor mij al meteen duidelijk dat dit hoveniers zijn in hart en nieren en die voor kwaliteit gaan. Tuin is in goed overleg prachtig aangelegd. Keramische tegels liggen er strak bij en ook de bruine kleur geeft een warm geheel met de rest van de tuin. Dit gaat veel tuin plezier opleveren. Bedankt Antoon! Groeten, Ron  https://keramischebuitentegelsleggen.nl/keramische-tuintegels-leggen-60x60-in-tiel.html

u kunt ook terecht voor bomen rooien www.bomenrooien.com

of voor alle tuinwerkzaamheden www.avanspeldehoveniers.nl

Foto's

Keramisch tuintegels leggen Bestraten oprit met gebakken tegels bestranten oprit Muur stuken met kalkspecie Invoegen keramisch terras tegels Invoegen keramisch terras tegels Invoegen keramische terras Schoon maken keramische terras tegels Afsponzen keramisch terras tegels Grasleggen in oisterwijk Keramische terras tegels keramisch terras tegels Tuin bestraten met keramisch terras tegels Plaatsen van leiconiferen
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg,Tegels
Recensie:
Antoon van spelde heeft vanaf de start van zijn hoveniersbedrijf onze tuin in onderhoud gehad. We hebben een jaarcontract.
Na de laatste hevige sneeuwval, eind dec 2014 bezweek onze oude coniferenwand. De tuin moest grondig geernoveerd worden. We vertrouwden antoon en zijn mensen deze grote tuinklus toe.
Bomen rooien, grondwerkzaamheden, drainage, scheidingsmuur metselen, nieuwe keramische terrastegels leggen. nieuwe oprit nieuwe tuinborders enz enz.
In elke fase van de renovatie en bij elke keuze van materialen was er overleg met antoon en dan zie ik: Als ik daarvoor kies, vertouw ik op jouw vakmanschap dat het mooi wordt en naar onze smaak"Een prima advies elke keer, een goede samenwerking, ook met zijn mensen
Het resultaat : een prachtige tuin, oprit, keramische tuinterrassen, muur, grasmat, en mooie borders. Geld armer maar we zijn er rijk mee!
antoon en zijn mannen hebben prima werk gelverd, hard doorgewerkt en kwamen afspraken na.
En wij gaan nu van onze tuin genieten
Ans Oisterwijk 28 maart 2015
Bron:
Ans Oisterwijk
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Wij hebben onze tuin van 112 m2 geheel leeg laten ruimen en opnieuw laten aanleggen. Alles was binnen een week gebeurd en zeer netjes! We hebben terras, borders, gazon, pergola etc aan laten leggen en alles is geheel naar wens geworden! Het zijn heel nette werknemers, van alle markten thuis, en Antoon van Spelde komt zijn afspraken na en denkt ook mee. Onze tegelleverancier kwam een dag te laat met de bilzen maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan maar een oplossing voor bedacht. En ook in deze economische tijden is de prijs niet onbelangrijk. Wij hebben 3 offertes laten maken en A. van Spelde was het goedkoopst en als men dan ook nog deze kwaliteit levert is dat een AANBEVELER voor iedereen! Wij hebben ons Paasweekend al heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe tuin. Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: