zwemvijver aanleggen in Berkel Enschot gemeente Tilburg

zwemvijver aanleggen in Berkel Enschot gemeente Tilburg

zwemvijver aanleggen in Berkel Enschot gemeente Tilburg

 

Zwemvijver aanleggen Berkel Enschot

OP dit moment zijn we druk bezig met een aanleg van een complete tuin met zwemvijver in Berkel-Enschot De vijver is tot een diepte van 155 cm uitgegraven. Op de bodem plaatsen we 2 stuks bodemdrains, buizen naar de filter, storten van een betonvloer. Nu de bodem gereed is kunnen de wanden omhoog gemetseld worden met bia blokken. De wanden worden bezet met cement zodat het polyester er tegen aan gemaakt kan worden voor de waterdichtheid.  De filterbak plaatsen in de grond. 

Alle benodigde apparatuur is verwerkt in deze filterinstallatie. Uw vijverwater stroomt via de compacte ontvangstkamer met schuifafsluiters naar het drumfilter in de Tweede Kamer voor de mechanische filtratie. De derde ruimte is voorzien van een bewegend bedfilter dat zorgt voor de biologische afbraak van afvalstoffen. Vanuit de vierde ruimte wordt het gezuiverde water terug gepompt naar uw vijver. Deze vierde filterruimte is bovendien voorzien van de volledige aansturing van het Plug & Play systeem. Mocht er zich onverhoopt water in de vierde ruimte verzamelen dan wordt dit weggepompt door de ingebouwde automatische dompelpomp.

Wij adviseren de volledige installatie van Plug & Play systemen in onze fabriek af te laten monteren met de door ons aanbevolen en volledig op het systeem afgestemde producten.

Later meer  wilt u ook gebruik maken van onze diensten stuur ons een mail info@avanspeldehoveniers.nl dan nemen wij zo spoedig contact met u op

 

 

 

Deel deze pagina op:

Recensies