Verwijderen van Bomen in gemeente Goes dorp wolphaartsdijk

Luxe tuinen aanleggen Amstelveen » 2022 » Verwijderen van Bomen in gemeente Goes dorp wolphaartsdijk

Verwijderen van Bomen in gemeente Goes dorp wolphaartsdijk

Het rooien van bomen uit de tuin in Goes wolphaartsdijk

 

 

Weet u ook geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn.  Wij werken landelijk om de bomen te rooien.  Bomen rooien in Goes. www.bomenrooien.com Wij als hoveniersbedrijf hebben ons gespecialiseerd in het rooien van bomen. In deze tuin hebben wij de bomen gekapt  met een minitelescoopkraan van 9 ton. Voor de machine is gekozen omdat we er niet met ander materiaal bij kan. De rijdende telescoopkraan is 200 cm hoog en 135 cm breed, De rupskraan kan dan smalle stukken en zo  kun je de bomen in delen kappen en boven het dak, sloot, vijver, zwembad en andere objecten makkelijk weghalen 

Hoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op wij kunnen het voor u vakkundig  rooien en kappen, verwijderen.

 

 

Wat zijn de kosten om een boom te rooien, de indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders als de boom in de achtertuin staat en er bv een schuur onderstaat.  

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

 

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

Omdat wij veel werken met machines besparen wij op dure arbeidskosten. En blijven de prijzen aantrekkelijk en de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 a 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen.

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

Deze Amerikaanse eik stond ruim 38 meter ver in de achtertuin en nam alle zonlicht en water uit de tuin weg. Daarom is besloten om deze Amerikaanse eik te rooien.

 

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichter bij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden,  en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk. Kosten boom rooien.

De stronk van de boom die nog overblijft,  kunnen wij er voor u uitfrezen. Boomstronk uitfrezen Frezen van stronken Goes

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk.

 

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen mailen info@avanspeldehoveniers.nl  of bellen kan ook 0650483765

Ook voor tuin aanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

     

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden

Deel deze pagina op:

Recensies