Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Moderne strakke tuin aanleggen

Keramische tuintegels leggen Oisterwijk

Keramische tuintegels Oisterwijk

                      

Ons hoveniersbedrijf A. van Spelde is een bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinverzorging. Indien u in Oisterwijk op zoek bent naar een goede en ervaren hovenier, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben zowel de vakkennis, de ervaring als het materiaal in huis om uw tuinwensen te realiseren. Wij verzorgen graag uw tuinontwerp en tuinaanleg, maar u kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het leggen van keramische tegels op deskundige wijze. Daarnaast kunnen wij u ook prima voorzien van tuinadvies.

Ook wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een grote boom, kunt u bij A. van Spelde hoveniers terecht. Wij hebben ook veel ervaring in het snoeien, rooien en kappen van bomen. Ook kunt u bijvoorbeeld het aanleggen van hagen, coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons, zoals het verwijderen van straatwerk of klein grondverzet. Daarnaast behoren bijvoorbeeld ook het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen en metselwerk tot de mogelijkheden.

Voor een klant in Oisterwijk hebben wij van A. van Spelde hoveniers een moderne tuin met een tweetal terrassen en een moderne vijver ontworpen.  

Vanuit de woning komt men nu terecht op het riante overdekte terras met strakke vloer van keramische tegels alwaar een ruime hoekbank voor veel comfort en gezelligheid zorgt.

 

Vanuit het overdekte terras is een pad van keramische tegels gecombineerd met gras gecreëerd dat leidt naar de prachtige, moderne vijver. Achter de vijver is een ruime plantenbak gemaakt in dezelfde stijl als de vijver om voor een rustgevend, doch groen geheel te zorgen.  

Tussen het overdekte terras en de schuur hebben wij een mooi terras met vlonderplanken aangelegd waarop een ruime eettafel prijkt.  

Voor al uw tuinadvies en -ontwerp bent u bij A. van Spelde hoveniers aan het goede adres. Op onze website vindt u nog meer voorbeelden van tuinen die wij hebben ontworpen en hebben aangelegd. Ook het ontwerpen van de tuin bespreken we graag uitgebreid met u, of het nu gaat om een romantische tuin of een moderne tuin; wij beschikken over ervaren hoveniers om deze voor u volledig naar wens te maken. Bekijkt u eens onze ontwerpen voor een impressie. Een eigen zwemvijver is bijvoorbeeld ook een optie die wij graag met u bespreken. Daarnaast leggen wij ook sierbestrating en/of keramische tegels . Het leggen van keramische tuintegels is ook één van onze specialisaties.

  

Contact

Om u een indicatie van de kosten te geven, kunt u hier uw interesse tonen in een vrijblijvende offerte. Ons e-mailadres is info@avanspeldehoveniers.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 0650483765 of 0135113782.

Wij horen graag van u!

 

 

Foto's

Werkzaamheden:
Tegels
Deel deze pagina:
Project: Rooien en kappen van Italiaanse populieren in Ammerzoden kerdriel
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: fam Vinks complete tuin aanleggen in Geldrop
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Fam Gillis Beste Antoon, Je mag ons zien als meer dan tevreden klanten, wat een prachtige klus hebben jullie geklaard op donderdag en vrijdag! Op donderdag hebben jullie in no-time een aftandse, overwoekerde schutting met grote betonpalen verwijderd en de zaak opgeruimd zodat ik niets hoefde te doen, alleen maar met een kopje koffie van het eerste resultaat genieten. Op vrijdag hebben jullie op vakkundige wijze een prachtige schutting geplaatst, ik ben er erg mee in mijn nopjes! Deze klus was niet eenvoudig, vanwege een boomstronk die vergroeid was met een stuk betonpaal van de oude schutting, echter daar is totaal niets meer van te zien, en er is geen milimeter uit het lood door deze hobbel. Ik kan iedereen van harte jullie bedrijf aanbevelen, om de volgende redenen: • Jullie komen afspraken na, op uur en tijd zijn jullie er en zorgen dat de klus op tijd klaar is • Jullie leveren vakwerk met prachtige en solide materialen • Er is naderhand niets meer op te ruimen • Het personeel is erg vriendelijk, gedreven, respectvol, en neemt eer in het werk, voor hun is “ietsje minder” geen optie, alles moet tot in de puntjes prima zijn en daar nemen ze trots in • Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, ik geloof niet dat een ander dit kan overtreffen • Jullie zijn vooraf duidelijk in wat er verwacht mag worden, zodat de klant niet voor verassingen komt te staan Kortom, we zijn jullie erg dankbaar voor de monsterklus die in twee dagen was geklaard. Vriendelijke groet, Angélique Gillis

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: