Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Eindhoven Bijzondere tuin aanleggen.

Exclusieve tuin aanleggen Eindhoven

Strakke tuin.

Exclusieve tuin aanleggen Eindhoven.

In Eindhoven  hebben wij een bijzondere tuin aangelegd. 

Ons is gevraagd om een  strakke gladde betonvloer te maken met schuine lijnen. 

Er waren nog een aantal wensen. 

Dit heb  ik eerst vertaald naar een bijpassend tuinontwerp.

Van af het tuinontwerp is er verder gepraat over de invulling van de tuin.

De oude tuin paste niet meer bij het onderhoud van de klant en daarom is besloten om de gehele tuin op de schop te nemen. 

 

De vijver die eerst in het midden lag heb ik verplaatst naar voren in de hoek zodat je altijd plezier hebt van het water in de tuin. De vijverbak is gepolyesterd. Voordeel van polyesteren is dat het zeer sterk is en in elke gewenste vorm te maken is  zonder plooien.

In de tuin is een betonvloer gestort in een grote mal met de juiste vormen zoals bepaald in het tuinontwerp en met de wens van de klant centraal.

Het beton is  in zijn geheel gestort  en glad gemaakt door het te vlinderen.

Na het vlinderen zijn de voegen er in geslepen met diamant en heeft de vloer zijn uiterlijk gekregen zoals bedacht.

Voordelen van deze vloer is geen onkruid en verzakking mogelijk

 

Verder is er in deze tuin een gemetselde muur gemaakt met twee pinanten. Deze zijn gestuckt en later met goede muurverf op een gewenste kleur gebracht.

Eerst had de overkapping 2 palen ter onderstuning. door de juiste balkmaat te kiezen zijn de twee palen overbodig geworden en oogt het geheel veel meer open.

De balk is een gelamineerde balk <bestaat uit meerdere lagen hout>

Bent u ook benieuwd wat wij voor een varrasende tuinontwerpen kunnen maken met uw achter- of voortuin.?

Voor vragen kunt u ons bellen 0650483765 0135113782  mailen info@avanspeldehoveniers.nl 

Ook kunt u deze diensten bij ons verwachten

Tuinontwerpen

www.bomenrooien.com 

Zwemvijvers aanleggen in Eindhoven.

Kermamische buitentegels leggen.

Tuinoverkappingen tuinschuren 

Bijzondere tuinmuren tuinschuttingen

Foto's

tuin aanleggen Eindhoven Hovenier nodig voor de renovatie voor de tuin ? grondwerk in Eindhoven Hovenier Beton storten in Eindhoven Vlinderen van beton in Eindhoven Zagen van de betonvloer voor meer uitstraling De juiste balkmaat voor een sedum dak? Watergoot in de betonvloer voor afvoer van regenwater muur stucken Eindhoven Muur stucken Eindhoven Bijzondere tuin aanleg in Eindhoven Moderne tuinontwerpen Eindhoven en omgeving
Project
Nonny en Annemarie 27 april 2014
Werkzaamheden:
Tuin Bestrating
Recensie:
Een foto van een klein idee wat beton en een paar lijnen. Maar wie kan dit in een goed ontwerp gieten samen met de wensen die we hadden. We kwamen uit bij Antoon, veel tegenwerpingen over onze ideeën en ons achterlatend met vele vraagtekens. Toen viel het ontwerp op de mat en wow al onze wensen waren gehonoreerd een paar ontwerpen waar we volop mee mochten spelen en zo kwam er iets moois tot stand waar wij heel blij mee zijn ruimte, goed bij te houden, zeker niet alledaags en een uitdaging voor ons en Antoon en zijn mensen om te realiseren (Antoon was de enige die we gesproken hebben die bereid was te kijken naar onze voor de meeste onmogelijke vraag beton in de tuin)
Er is in het hele proces steeds ruimte geweest om de plannen ter plekke aan te passen bij te sturen zodat het ook werkelijk geworden is wat wij zochten. Geen gezeur over meerwerk, er zaten zelfs werkzaamheden in die niet benoemd maar wel zonder meer gedaan werden. Ja tevreden en verrast dat uit een klein idee een heel nieuwe kijk kan ontstaan met onvoorziene maar wel heel welkome bijeffecten zoals meer licht, een heel ruimtelijk gevoel.
Mocht er nog ooit iets aangepast moeten worden dan gaan we graag weer met dit team aan de slag
Annemarie en Nonny
Deel deze pagina:
Ontwerp: fam Vinks complete tuin aanleggen in Geldrop
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Met dank aan Antoon, Johan, Juri, Chris, Mitchell voor de geweldige tuin. In 2012 besloten wij de tuin eens flink aan te pakken om deze meer onderhoudsvriendelijk te maken. Op internet vonden we hoveniers bedrijf Van Spelde uit Udenhout, welke goede referenties had. Een nieuwe tuin aanleggen doe je niet vaak en je laat een paar bedrijven komen om meer thuis te geraken wat de mogelijkheden zijn, hoe wordt meegedacht en hoe deze ideeën worden uitgewerkt. Antoon was de eerste keus omdat hij precies begreep wat we wilden, snel reageerde, met een mooi ontwerp kwam van een strakke tuin die paste bij ons huis en een prijs offreerde die acceptabel was. Er waren verschillende elementen in de tuin die vakmanschap vereiste zoals het ruimen van de oude tuin, het uitzetten van de nieuwe tuin volgens het ontwerp, het aanleggen van de vijvers, de bestrating, verschillende soorten metselwerk en uiteindelijk de beplanting. Half februari in 2013 werd het werk aangevangen en in weer en wind werd er hard gewerkt om de tuin steeds meer vorm te geven. Door het slechte weer moest het werk enige tijd worden stilgelegd omdat nieuw metselwerk geen vorst verdraagt. Het was in die periode meer winter dan lente, het team van Antoon zorgde ervoor dat de vertraging beperkt bleef en was druk bezig ook al waren de temperaturen vaak meer geschikt om binnen te zitten bij de verwarming dan buiten te werken. Ik heb bewondering voor het enthousiasme waarmee gewerkt werd, nooit gehoord dat er gezeurd werd dat het te koud was. Ook heb ik nooit gemerkt dat het werk werd afgeraffeld, snel verdienen ten koste van de kwaliteit. Er werd doorgewerkt en hard, toch heeft het tot Pasen geduurd voordat de tuin kon worden opgeleverd. Eind mei werden de laatste puntjes op de zgn i gezet. Ik moet zeggen het resultaat is naar volle tevredenheid. We genieten nu van een geweldige tuin die aan al onze wensen voldoet. Een woord van dank is op zijn plaats voor het geweldige en professionele team van Antoon welke zonder uitzondering hebben bijgedragen aan een prachtige tuin waar wij nog lang van zullen genieten. Met vriendelijke groet, Ben Corstiaans

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: