Bomen rooien Landsmeer

Bomen rooien Landsmeer

Boom rooien, boom verwijderen boom Kappen, Landsmeer

Boom rooien ,bomen snoeien, boomstronk verwijderen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf die verstand heeft van bomen snoeien? het kappen en verwijderen van de boom in uw voor of achtertuin.

Wij hebben de vakkennis in huis om bomen goed te snoeien en te onderhouden. 

Waaorm is snoeien soms noodzakelijk.  

Er zijn verschillende manieren om bomen <Boom> te snoeien

1  Begeleidsnoei

Begeleidsnoei.  deze snoeimethode gebeurt in de jeugdfase van de bomen.  We snoeien we dan  takken die schuren <tegen elkaar aan groeien> takken die schuin door de kroon groeien en dubbele toppen en verwijderen dood hout.   

2 Opkronen

 Opkronen van bomen: dit gebeurt bij bomen die reeds wat groter zijn en te laag zijn voor bv wegverkeer, takken die tegen de gevel aankomen of gewoon in de weg hangen  Met opkronen van de boom haal je de onderste laag takken weg.  Zo komt er vaak ook meer licht in de tuin of onder de boom. Zorg dat je altijd een zo kleine mogelijke snoeiwond krijgt. en raak ook niet de takkraan.  Dus niet vlak tegen de stam aan snoeien maar een klein stukje er af

3 Toppen van bomen. 

Toppen van bomen is eigenlijk geen snoeien, maar zo kan de boom vaak toch nog blijven staan. Als men overgaat op toppen van de bomen is eigenlijk de standplaats verkeerd. De boom wordt te groot en geeft veel overlast  en daarom wordt de top of de helft van de boom weggenomen.  Kan het kwaad voor de boom? Sommige bomen kunnen er slecht tegen, andere weer beter.  Wil men geen afstand doen van de boom en de overlast beperken, dan is dit vaak een goede oplossing.   Bij het toppen van de boom wordt eerst gekeken om welk soort boom het gaat en dan in overleg bepalen hoe ver de top er uitgehaald wordt.  Zo kan de boom toch nog een tijdje blijven staan.

4  Vormsnoei

Vormsnoeien is het doelmatig een boom te dwingen in een bepaalde vorm te groeien.  voorbeelden zijn dakplanten leilindes, knotlindes etc.

5 Kandalaberen

Kandalaberen van bomen is alle takken en top afsnoeien tot circa 1 a 2 meter van de stam. Hier zal de boom weer op uitlopen en is de boom weer een stuk kleiner.  Ook hier geldt: sommige bomen verdragen deze snoei methode goed, andere boomsoorten weer minder.  Wij weten welke soorten deze snoei goed verdragen.

5 Knotten van bomen

Knotten van bomen gebeurt vaak bij wilgensoorten. Knotten is niet anders dan op een bepaalde hoogte de stam afzagen en daar loopt de boom weer uit.  

Wat kunnen wij voor u betekenen ?  

Advies hoe bomen te snoeien of de tuin waar de bomen in staan. 

Snoeien van de boom<en> of het kappen rooien van de boom <en>

Afvoeren van de takken 

Stronken verwijderen

Hoe gaan we te werk?

Klimmend met de touwen in de boom

Snoeien met een stokzaag of ladder

Snoeien van bomen met een hoogwerker

Snoeien van bomen met een verreiker met zaagkop

Waar kunt u van op aan?

Vakmensen met verstand van zaken door middel van een groenopleiding

Service 

Snoeien kan per uur of tegen een vaste vergoeding. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak

info@avanspeldehoveniers.nl 

mobiel nummer 0650483765   0135113782

Offerte aanvrangen klik dan hier 

Het rooien van bomen, kappen van bomen

Boomrooierij 

Weet u ook geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn.  Wij werken landelijk om de bomen te rooien.  Bomen rooien. Wij als hoveniersbedrijf hebben ons gespecialiseerd in het rooien van bomen.

Hoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op, wij kunnen het voor u vakkundig  rooien en kappen,verwijderen.

Ook voor onderhoud aan bospercelen  of bij fabrieksterreinen bent u aan het juiste adres. Ook het snoeien van de boom behoort tot onze dienst.

Kosten boom rooien.

Wat zijn de kosten om een boom te rooien? De indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders dan de boom in de achtertuin staat en er bv een schuur onderstaat.  

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

 

 

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

Omdat wij veel werken met machines besparen wij op dure arbeidskosten. En blijven de prijzen aantrekkelijk en de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 a 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen.

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

Deze Amerikaanse eik stond ruim 38 meter ver in de achtertuin en nam alle zonlicht en water uit de tuin weg. Daarom is besloten om deze Amerikaanse eik te rooien.

      

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichter bij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden  en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk. Kosten boom rooien.

De stronk van de boom die nog overblijft,  kunnen wij er voor u uitfrezen. Boomstronk uitfrezen. Frezen van stronken.

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk.

 

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen of via direct mail. info@avanspeldehoveniers.nl   bellen kan ook 0650483765 0135113782

Ook voor tuin aanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

Wilt u ook een moderne trendy tuin wij kunnen deze voor u maken.

of wat dacht u van een eigen zwemvijver?

      

     

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden

specialist in keramische tuintegels leggen.

 

Lees ook de klant ervaringn van tevreden mensen die u voor gingen

Referentie A van Spelde hoveniers. Boom rooien 22 meter in Amsterdam. Wij hadden en heel hoge Canadese populier te rooien in een smalle achtertuin in Amsterdam. De boom had een omtrek van bijna 4 meter en was 22 meter hoog. Er was geen achterom aanwezig dus de boom moest over het huis en een monumentale kerk heen worden getild. Ook moeste de kraan in een smalle straat met weinig manoeuvreer ruimte worden opgesteld. Was de straat niet te smal voor de hoge kraan? Is het huis niet te hoog. Staat de kerk niet te dicht bij? Staan de andere bomen niet in de weg? Het leek allemaal onmogelijk omdat er veel obstakels waren. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Antoon terecht. We vroegen ons alleen af waarom we een bedrijf uit Udenhout helemaal naar Amsterdam moesten laten komen om de boom te rooien. Onderschat hij de situatie niet? En waarom hij ondanks de afstand en de moeilijkheid van de klus toch de scherpste offerte had uitgebracht. Op zijn website was een recensie te lezen van een klant die zich hetzelfde had afgevraagd en geen spijt van haar keuze had gehad. Dus besloten we met Antoon in zee te gaan. Na afloop wisten we waarom hij zo, n scherpe offerte kon uitbrengen. Antoon doet het zo ongelofelijk vakkundig, veilig en goed georganiseerd dat hij die prijs kan hanteren. Je zag dat het niet de eerste keer was dat hij in de boom hing om die in stukken te zagen. Hij hield het hoofd koel bij de problemen die er bij het plaatsen van de kraan even dreigden te ontstaan. De kraan werd in de omgeving van Amsterdam gehuurd. Ook de vergunning heb je geen omkijken naar die wordt door hun geregeld. Allemaal keurig gedaan en veilig. En alles netjes achter gelaten. Door de goede ervaring met Antoon ook maar een ontwerp laten maken voor de aanleg van de tuin. Na een week kwam hij met een verrassend ontwerp op de proppen. Hij denkt mee over de kosten en de keuzes die gemaakt moesten worden. Bovendien zijn het nog aardige mannen ook. Een echte aanrader!!! Ben benieuwd naar de aanleg van de tuin eind van de maand Geertje Bierma 6/5/2014 link project amsterdam Tuin aanleg amsterdam

Werk Enschede

Op 21 okt. 2013 heeft hoveniersbedrijf A. van Spelde bij mij in Enschede 14 bomen gekapt, verwijderd en de stronken uitgevreesd. Prachtig was het om te zien hoe vakkundig en snel dit gebeurde. Heel toevallig,via internet ,ben ik aan de naam Antoon van Spelde gekomen en hem gevraagd een prijsopgave te doen. Ik besefte niet dat dit bedrijf uit Udenhout Brabant moest komen en wou toen het contact met hem stoppen, van Spelde mailde echter dat de afstand voor hem geen probleem was en mij gaarne een prijsopgave wilde doen. Wat schetste mijn verbazing dat de prijs een derde goedkoper was dan een vergelijkbaar bedrijf in Enschede. De prijsopgave is geheel geschied via E-mail met enkele foto's en opgaven van de omtrekken van de bomen. Wat mij betreft petje af voor de uiterst professionele en prettige manier waarop de Fa. Antoon van Spelde voor ons dit karwij heeft afgehandeld. Arie van der Veen Enschede. Antoon groetjes van Arie en Marga link Project Enschede

Werk Breda

Beoordeling: Pietro, 26.03.2014 Rooien bomen Breda Dit is niet gewoon een boom omzagen. Wat een wervelwind. Wat een show. Antoon en zijn maten doen wat zij zeggen te doen. Binnen een uur zijn twee iets wat te ver door gegroeide Thuja bomen in een moeilijke hoek pal achter ons huis verwijderd en afgevoerd. En niet onbelangrijk voor een zeer scherp concurrerende prijs. Ik had vooraf een aantal offertes gevraagd en kan Antoon aanbevelen als beste keuze. Groeten, Pietro

Link Project Breda

Deel deze pagina op:

Recensies