Tuinoverkapping maken Kaatsheuvel

Luxe tuinen aanleggen Amstelveen » 2022 » Portfolio relisatie van luxe tuinen met tuinoverkapping

Tuinoverkapping maken Kaatsheuvel

het maken van de luxe tuinoverkapping van Douglashout en hardhout zit er bijna op. Zoals in eerdere berichten aangegeven is de tuinoverkapping aan de binnenzijde afgewerkt met hardhouten latten van duurzaam hardhout  28x90mm. deze zijn verticaal gemonteerd. De linkerwand wordt bekleed met natuursteen steenstrips. Deze strips zijn horizontaal verwerkt en accentueerd daarmee het contrast tussen horizontale robuuste voorligger en de strakke verticale hardhouten wanden. 

De steenstrips worden gelijmd op een gemetselde muur van Biablokken. Dit zijn betonblokken met een holle ruimte. Deze holle ruimte zorgt voor isolatie. zo word met koud weer de binnenkant minder snel koud en word de kans op vorstschade kleiner. De steenstrips worden vast gemaakt met een steenlijm die altijd een beetje flexibel blijft. Deze lijm word dan ook wel vorstbestendig genoemd. Wanneer je een 'statische' lijm, of niet flexibele lijm gebruikt is de kans groter dat er met vorst of extreme hitte strips los zullen laten. 

Om ook deze wand echt onderdeel te laten zijn van de overkapping hebben we ook in deze wand de lampen van het In-Light verlichtingssysteem laten terugkomen. De bovenzijde van deze wand is afgewerkt met een hardstenen vensterbank. Dit is niet alleen een mooie, strakke afwerking, maar voorkomt ook dat er regen op de betonblokken valt en houd het geheel een stuk droger om de wand zo duurzaam mogelijk te maken.

Vind u dit net zo prachtig als ons?

voor  meer informatie over een luxe tuinoverkapping of tuinwand kunt u altijd contact met ons op nemen voor een vrijblijvende offerte 

Deel deze pagina op:

Impressies

Recensies