Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Aanleggen van een vijver 2014

Vijver aanleggen

 

Vijver aanleggen.

Een vijver geeft uitstraling in de tuin en veel leven.

Omdat de vijver zonlicht weerkaatst zal het in het huis ook veel lichter worden.

Wij van A van spelde hoveniers hebben ruime ervaring met het aanleggen vijvers.

Vijvers zijn er in veel verschillende soorten.

Wij leggen de volgende vijvers aan:

Strakke vijver

Zwemvijver.

Natuurlijke vijver

Verhoogde vijver

In het kort de  beschrijving van de vijvers

Strakke vijver.

Een strakke vijver is vaak lang en rechthoekig.  

De randen van de vijver zijn afgewerkt met rechte strakke kanten zoals een natuursteen band, hardhouten planken of een gemetselde muur.

In de vijver zullen veel waterplanten aanwezig zijn om kleur en groen tinten in de tuin te geven.

Waterplanten die geschikt zijn, snoekkruid, pijlkruid, waterlelies, waterpest, gedoornd hoornblad.

 

Natuurlijke vijvers

Natuurlijk vijvers zijn vijvers die geen strakke opstaande randen hebben maar licht aflopend zodat de tuin overgaat in de vijver.

De folie of klei wordt zo neergelegd dat je veel oeverplanten kunt zetten.

Op een natuurlijk vijver komen veel kikkers en andere insecten  af. Je maakt een klein biotoop voor allerlei leven in de tuin.

  

 

Verhoogde vijvers

Verhoogde vijvers zijn strakke bakken gemetseld met metselstenen.

De bakken worden gepolyesterd en zijn zeer geschikt om koivissen in te houden of gewoon een bijzonder sfeer element in de tuin.

De verhoogde bakken kun je prima combineren met watermuren van steenstrips. 

De randen worden afgewerktmet een natuursteen rand.

 

Zwemvijvers.

Zwemvijvers zijn vijvers met filters,  die zorgen voor een goede waterkwaliteit , zodat u kunt zwemmen in uw eigen vijver.

Een vijver die past in de tuin en ook nog functioneel gebruikt kan worden

Wij adviseren u graag wat er allemaal mogelijk is.

 

Neem nog vandaag online contact met ons op

telefoon 0650483765   

Foto's

tuin leegruimen in Den Bosch, leeg schelpen tuin, afvoeren zwarte grond en aanvullen met wit zand, aantrillen zand hovenier Brabant Oisterwijk Den Bosch schellevis afgraven tuin tuin,  Den Bosch door hoveniers grasleggen, trillen zandbed, stellen betonband 5/15/100 grijs, plaatsen schutting van golfplaten leveren van zand en stenen in Den Bosch  uitgraven zandbed in Waalwijk Breda Den Bosch en omstreken leggen van schellevis tegels 80x80x5 carbon antrasiet grijs Oisterwijk Udenhout Tilburg Gilze Rijen Drunen Waspik Vught op juiste afschot brengen tuin, hoe leg ik bestrating ,wat te doen met zwarte grond, hovenier, tuinontwerp, tuin aanleggen, sierbestrating leggen Den Bosch Vught Eindhoven Waalwijk Best Ulvenhout Breda Waspik
Werkzaamheden:
Tuin Bestrating
Recensie:
U heeft een positieve beoordeling ontvangen bij uw advertentie in de groep Diensten en Vakmensen op Marktplaats. Op 03 aug. '12 is door Van Houten het volgende over u geschreven:
Beoordeling:
Ik had een klus geplaatst op Marktplaats: zwart zand uitgraven, afvoeren en wit zand terug storten. Verder betontegels 1x1 en grint leveren. Antoon heeft hier snel op gereageerd en kon een paar dagen later de klus al uitvoeren. Alles naar tevredenheid en netjes uitgevoerd!

Groeten,
Jetty
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Hallo Antoon, Bij deze wil ik je bedanken voor de klus die je hebt afgeleverd. Ik heb je half januari benaderd om een 10 tal bomen te rooien uit mijn achtertuin. Diezelfde middag nog stond je aan de deur om een inschatting te maken en ‘s avonds zat de offerte in de mail. Afgelopen donderdag om 8 uur met groot materiaal voor de deur, rijplaten gelegd tegen beschadiging van de bestrating, en binnen 4 uur tijd waren 10 bomen uit de tuin verwijderd én was de straat na afloop keurig opgeruimd. Ik ben blij om weer eens mee te maken hoe het is dat sommige mensen hun afspraken snel (binnen 3 weken) en accuraat nakomen. Dat is namelijk al lang niet meer zo vanzelfsprekend. Bij een volgende klus sta je wat mij betreft bovenaan mijn lijstje. Met vriendelijke groet, Ruben Gilze Rijen

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: